Soft Pad Butter

Méret

  • Termékleírás
  • Leírás

Soft Pad Butter egy rendkívül jótékony, aktív összetevőkben gazdag vaj, kis kedvenceink bőrének ápolására és védelmére. A terméket kifejezetten az egészséges bőr védelmére, gyógyítására és annak helyreállítására fejlesztették ki. A természetes hidratáló, bőrpuhító és lágyító hatóanyagoknak köszönhetően hatékonyan regenerálja és normalizálja a bőrt, drasztikusan csökkenti a bőrgyulladást, enyhíti a berepedezett és lehorzsolt bőr irritációját, megpuhítja a bőrkeményedést és segít a fekélyek kezelésében. A mancspárnák ellenállását is erősíti. Soft Pad Butter dermatológiailag tesztelt és előállított termék, amelyet a kutatási és fejlesztési laboratóriumainknak köszönhetően kiváló minőségű természetes összetevőkkel szabadalmaztatunk.
Soft Pad Butter egy prémium minőségű termék, amelyet a jelenleg hatályban lévő egészségügyi szabályoknak megfélően alkottak meg.
 természetes összetevőkkel készült és szabadalmaztatott, 100%-ban Kőolaj mentes
 szabadalmaztatott Glipeptide® tartalmű, enyhíti az irritációt
 bőrgyógyászatilag tesztelt

Shea vaj – hidratáló és tápláló tulajdonságú, a bőr ápolásának és védelmének természetes összetevője, kiváló antioxidáns tulajdonságokkal, amelyek képesek ellensúlyozni a szabad gyökök hatását. Magasfokú napvédő hatású, kiváló védelmet és megelőzést biztosít a napfény okozta bőrkárosodások ellen.

Mangó vaj – ajánlott száraz vagy sérült bőr kezelésére, olaj-alkohol, polifenol, szkvalén és fitoszterol tartalmának köszönhetően lágyító, keringésjavító tulajdonsággal rendelkezik. Az utóbbiak gyulladásgátló tulajdonságúak, ezáltal javíthatja a bőr védelmi funkcióját és véd az időjárás ellen. Lágyítja a bőrt és enyhíti a fekélyek vagy horzsolások okozta égő, viszkető érzést.

Glipeptide® – A DDFarma által szabadalmaztatott bőrirritáció elleni formula, csökkenti a viszketést és különösen hatékony az égető érzés csillapítására.

SOFT PAD BUTTER – Az egészséges bőr védelmére, gyógyítására és annak helyreállítására

Javasolt:
 bőrkeményedéses fekélyek kezelésére
 berepedezett bőrre
 horzsolásokra
 kipirosodott és száraz bőrre
 a mancspárnák ellenállásának erősítésére