BEMUTATKOZIK AZ INNOREÁL KFT.

Az IIS Group egy magyar tulajdonosok által létrehozott vállalatcsoport, melynek első tagja 1991-ben indult el a magyar piacon Innoreál Kft. néven. A csoport azóta 3 céget foglal magában, melyek ugyan különböző profillal működnek (létesítmény üzemeltetés, irodaszer ellátás, állateledel és állategészségügyi termékek forgalmazása) , de köztük lényegesek a hasonlóságok is.

Mindhárom tagvállalatunk fontos jellemzője, hogy tulajdonosaink rugalmasan meglátva és kihasználva a piaci lehetőségeket, gyorsan léptek a piacra kínálatukkal, gyors és rugalmas minőségi szolgáltatásaink által tettünk szert előnyre versenytársainkkal szemben. Több nagy múltú, neves márka kizárólagos, vagy kiemelt disztribútorai vagyunk Magyarországon. Ezek között találhatók gyorsan forgó fogyasztási cikkek , vagy üzleti partnereink számára kifejlesztett márkák, amelyek speciális, prémium igényt elégítenek ki.

 

Az általunk forgalmazott márkák közös jellemzője, hogy mindegyik magas minőséget képvisel a saját szegmensén belül. Legyen az a kutyatartók magas igényeit is kielégítő állateledel, speciális igényű gyártó üzemek részére fejlesztett tisztatéri öltözék, tisztítókendő, vagy akár az ipar számára gyártott speciális vegyianyagok.

 

Biztosak vagyunk benne, hogy bárki próbálja ki termékeinket, vissza fog térni azokhoz, mert hisszük, hogy a konzekvens magas minőség elégedett és lojális fogyasztókat vonz maga köré.

Webshopjaink elérhetősége:

https://innomarket.hu/

http://webaruhaz.intersol.hu/

 http://innoreal.hu