DogoDrops

Méret

  • Termékleírás
  • Leírás

DogoDrops – A szemkörnyék tisztítására és szem hidratálása szolgáló nyugtató csepp. Hamamelisz, kamilla és körömvirág növényi kivonatának köszönhetően a Dogo csepp puhítja, és megnyugtatja a bőrt, emellett tisztító hatású is. Ez a védő formula hidratálja a szem kontúrvonala körüli bőrt, továbbá enyhíti a viszketés, kipirosodás okozta kellemetlenségeket ezáltal megelőzi a bőr hidrolipid védőréteg sérülését.

Megszünteti a szem és szemkörnyék gyulladását, a barna szemváladékot, a szem pirosságát, irritációját.

A DogoDrops természetes alapanyagokból készült cseppje segít a szem váladék gyengéd és higiénikus eltávolításában.

Alkalmazza a DogoDops cseppeket közvetlenül az állat szemkörnyékén a flakon praktikus cseppentője segítségével. Amennyiben a szemkörnyék tisztításra szorul, csepegtessen egy géz vagy vatta darabra a cseppből és finom dörzsölje meg a szemkörnyéki területeket, és törölje le a szennyeződést vagy megszáradt váladékot az állat szőréről.

Alkalmazható a terméket kölyökkutyán vagy macskán?

Igen! Nyugtató és hidratáló összetevőinek és növényi kivonatoknak köszönhetően a termék használata kölyökkutyák és macskák számára is alkalmas.

Biztonságos a termék használata a kisállatom számára?

 Igen, a termék biztonságos, de emellett rendkívül hatékony is. DogoDrops termékünkben számos növényi kivonat koncentrálódik: hamamelis, kamilla és körömvirág. Ezen gyógynövények különösen hasznosak viszketés, bőrpír vagy a bőr hidrolipid filmrétegének sérülése esetén.

Összetétel:

Víz, Propilén-glikol, Glicerin, Orvosi körömvirágkivonat, Kamilla virágkivonat, Nagylevelű csodamogyoró levél kivonat, benzalkónium-klorid

Bővebben a termék összetevőiről:

Orvosi Székfű (Matricaria chamomilla)

Az Orvosi Székfű – közismertebb nevén német kamilla – virágjának kivonata tartalmazza a virág összes vízben oldódó aktív hatóanyagát. Ezek az illóolajak, aromaanyagok (bisabololban (alfa-bisabolol), flavonokban, chamazulénben és kumarinban gazdag), flavonoidok, poliszacharidok, szeszkviterpén laktonok számos pozitív tulajdonsággal ruházzák fel a készítményt, így az jótékonyan hatással van a bőrre.

A kamilla közismerten nyugtató, gyulladáscsökkentő, gyógyító hatású növény, ami által tökéletes kozmetikai összetevője olyan vizes alapú készítményeknek, mint például gélek, szérumok, sminklemosók, krémek és nyugtató hatású maszkok.

Nagylevelű Csodamogyoró (Hamamelis Virginiana)

A csodamogyoró kivonat az Észak-Amerikában őshonos Hamamelis Virginiana növény leveleinek gőzlepárlásával nyert készítmény, amelyet összehúzó és érösszehúzó tulajdonságai miatt hagyományosan keringési zavarok kezelésére használnak.

Az amerikai gyarmatosítók által Boszorkánymogyoróra (ezt az amerikaiak és az angolok még ma is használják) átkeresztelt növény a legtöbb aktív összetevőjét a kéregbe és a levelekbe koncentrálja, amelyek a cserje fitoterápiában leginkább használt részei.

A boszorkánymogyoró levelei különösen nagy koncentrációban tartalmaznak tanninokat, flavonoidokat, gallusavat és nyálkaanyagot, amelyek fontos összehúzó, nyugtató és duzzanatot gátló tulajdonságokkal ruházzák fel a növényt.

Körömvirág (Calendula Officinalis)

A körömvirág kivonat a Calendula Officinalis virágjaiból nyert készítmény, amely a fitoterápiában nyugtató és bőrpuhító hatásáról jól ismert dísznövény.

A kivonatban koncentráltan megtalálható a virágok összes vízben oldódó összetevője, ami kiváló gyógyírt jelent a bőrpír, égési sérülések és irritáció kezelésére.

A jótékony hatásai elsősorban a körömvirágban található fitokomplexnek tulajdoníthatók, amely polifenolokban, karotinoidokban, flavonoidokban, likopinban és olyan illóolajokban gazdag, amelyek 45 hatóanyagot tartalmaznak.

Ezeknek az összetevőknek, különösen a karotinoidoknak köszönhetően a körömvirág kiválóan hidratálja, puhítja és nyugtatja az irritált, kipirosodott bőrt.