Innogroom 501 shampoo Spicy Vanilla

50:1 higítású sampon kozmetikusok részére

Méret

  • Termékleírás
  • Leírás

Innogroom professional sampon koncentrátum Spicy Vanilla illattal  50:1

Professzionális 50:1 higíthatóságú sampon kozmetikusok részére.

Mélytisztít, semlegesíti a szagokat, hidratál.

  • SLES mentes
  • Parabén mentes
  • Organikus farmról származó összetevőkkel
  • 100%-ban újrahasznosítható PET csomagolásban
  • Kizárólag humánkozmetikában is használt legmodernebb kémiai és természetes alapanyagokból készült, nem pedig ph módosított ipari alapanyagokból, hogy védje a kutya bőrét, szőrét, és a Te kezedet is!
  • A termék alapjául szolgáló ammonium laureth szulfát nem kőolajból, hanem kókuszolajból származik.

Tartalmaz hidrolizált selyemproteint, alacsony molekulájú hidrolizált keratint, bio zabkivonatot, panthenolt.

Célunk egy olyan gazdaságos, nagy higíthatóságú sampon előállítása volt kozmetikusok részére, ami a piacon egyedülállóan nem csak egy sima tisztító sampon, hanem gazdagon tartalmaz olyan összetevőket, amelyek ápolják, élettel telivé teszik a szőrt.Ezért adtunk hozzá 

hidrolizált selyemproteint, ami a selyemlepkék gubójából készül. (Természetesen a selyemhernyók ilyenkor már nincsenek a gubóban!) A gubóból vonják ki azokat a fehérjemolekulákat, amelyek nagyon hasonlóak a szőr, bőr fehérjéihez. A fehérjemolekulák természetes formájukban óriásmolekulák, ún. malromolekulák, mivel sok száz vagy ezer alapegységből épülnek fel. Mivel ezeket az óriásmolekulákat nehéz a krémekbe vagy hajápoló szerekbe beépíteni, ezért a  a nagyobb fehérjéket „összetörtük”, ezt víz segítségével tettük, vagyis hidrolizáltuk.

A selyem remek vízmegkötő tulajdonságokkal rendelkezik, saját súlyának akár több százszorosát is képes megkötni. Ennek köszönhetően egy nagyon puha, bársonyos érzést ad a bőrnek, rugalmasságot és természetes csillogást kölcsönöz a szőrnek.

alacsony molekulájú hidrolizált keratint, ami elektromos töltődést megakadályozó, felületi hártya képző, hidratáló és szőr-hajkondícionáló anyag. A hidrolizált keratint hidrolizált gyapjúnak is hívják, mert leggyakrabban gyapjús állatok szőréből állítják elő.  Az állat szőréből kivonják a keratint, majd azt túlságosan nagy molekula mérete miatt  kisebb egységekre bontják (hidrolízis).

bio zabkivonatot, a zabnövény (Avena sativa) magjából készült vizes-alkoholos-glicerines kivonat, ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból. A kivonatot az alkohol- és glicerintartalom együttesen, hozzáadott tartósítószer nélkül konzerválja.Gyulladáscsökkentő, bőrnyugtató, csökkenti az allergiás reakciókat, antioxidáns.

argánolajat  A fitoszterinek, a szkvalén, a ferulasavak, az E-vitamin és a polifenol visszaadják az igénybe vett, töredezett szőr fényét és rugalmasságát. 

panthenolt, azaz B5 privitamin, a panthenol beépül a szörszálak belsejébe és hatással van a hajhagymákra is. Egyenletessé, fényessé teszi a szőrszálakat, megakadályozza a szőrhullást. Az egészséges szőr könnyen fésülhető és rugalmas, amit a D-Panthenol vízmegkötő tulajdonságának köszönhet.  

Összetevők:víz, ammónium-laureth-szulfát, kókusz-glükozid, kokamidopropil-betain, glikol-disztearát, laureth-4, gliceril-oleát, glicerin, nátrium-klorid, hidrolizált selyemprotein, hidrolizált keratin (alacsony molekulájú), Avena Sativa (Oat) zabkivonat*, Panthenol, Polyquaternium-7, Arganolaj*, nátrium-benzoát, citromsav, parfüm/illat, linalool.

*Ökogazdálkodásból származó összetevők

Javallat: a sampon alacsony molekulatömegű keratinnal és argánolajjal dúsított, amelyek különösen táplálják a szőrt, kiemelve annak természetes fényét. A selyemfehérjék puhítják, míg a panthenol és a zabkivonat hozzájárulnak a szőr egészséges állapotához. A kiegyensúlyozott pH véd az irritációtól fürdés közben.

Alkalmazás: felhasználás előtt 30:1-50:1 arányban hígítani szükséges. Vigye fel a nedves szőrzetre, majd a kutya méretének és a szőr hosszának megfelelő mennyiségű hígított samponnal dörzsölje át a bundát. Kézmeleg vízzel alaposan öblítse ki a szőrzetből, használjon kondicionálót, majd szárítsa meg a bundát.

Ellenjavallatok: nem alkalmazható az összetevőkkel szembeni ismert túlérzékenység esetén.

Figyelmeztetések: kerülni kell a termék szembe, hallójáratba vagy orrjáratba kerülését. Sérült bőrön nem alkalmazható! A termék csak előírás szerint, külsőleg alkalmazható. Amennyiben szembe kerül, bő vízzel azonnal ki kell mosni.

Felhasználható eredeti csomagolásban tárolva a gyártástól számított 2 évig.

30 °C alatt, száraz helyen tartandó.

500 ml, 5 liter, újrahasznosítható PET flakon

Gyermekek elől elzárva tartandó! Kizárólag állategészségügyi vagy állatápolási célra!

A fel nem használt terméket, valamint a keletkező hulladékokat a helyi követelményeknek megfelelően kell megsemmisíteni.

Ajánlott termékek