Chris Christensen Spectrum Ten Soft and Smooth Shampoo

Tápláló, volumenizáló sampon hosszú, hullámos vagy egyenes szőrre

Méret

  • Termékleírás
  • Leírás

Spectrum Ten Sampon

Állatgyógyászati ápolószer kutyák és macskák részére

Sampon koncentrátum

Összetevők csökkenő mennyiség szerint: Aqua, Ammonium lauryl sulfate, Ammonium laureth sulfate, Sodium chloride, Glycol distearate, Cocamide MEA, Dimethicone, Polyquatermium-10, Sodium citrate, Cetyl alcohol, Ammonium xylene sulfonate, Panthenol, PEG-7M, Sodium benzoate, Sodium chloride, Citric acid, Disodium EDTA, Illatanyag (Ylang ylang), Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone

Javallat: A SPECTRUM TEN Sampon a sima és hullámos szőrzetet látványosan puhává, csillogóvá és könnyen kezelhetővé teszi már egyetlen használat után is. Felhasználóbarát összetevőket tartalmaz. Kíméletesen tisztít, miközben összetevői elősegítik a szőr tartásának megőrzését és selymes, kellemes tapintását. Alkalmazásával a rendetlenül göndörödő borzas szőrzet elsimul, a bundának csodálatos, lágyan eső megjelenést biztosít.

Alkalmazás: A szőrt langyos vízzel alaposan nedvesítsük be, majd a sampont közvetlenül (vagy 1:16 arányban hígítva) öntsük a szőrre és gondosan dörzsöljük be habzásig. Alapos kézmeleg vízzel történő öblítés után, az optimális hatás elérése érdekében ismételjük meg a műveletet, majd újra alaposan öblítsük le a bundát. Ezt követően javasolt a Spectrum Ten Balzsam használata.

Kerülni kell a termék szembe, hallójáratba vagy orrjáratba való kerülését. Sérült bőrön nem alkalmazható! A termék csak előírás szerint, külsőleg alkalmazható. Ha szembe jut, azonnal bő vízzel ki kell mosni.

Felhasználható eredeti csomagolásban tárolva a gyártástól számított 2 évig.

30°C alatt, száraz helyen tárolandó.

0, 473 l-es pattintó kupakos HDPE flakonban

3, 78 liter HDPE kannában

Gyermekek elől elzárva tartandó!

Kizárólag állatápolási célra!

A fel nem használt terméket, valamint a keletkező hulladékokat a helyi követelményeknek megfelelően kell megsemmisíteni