Innogroom Professional Conditioner Shea Karité

Méret

  • Termékleírás
  • Leírás

Innogroom professional 8:1 mélyhidratáló kondicionáló shea-keratinillattal

Professzionális 8:1 higíthatóságú kondicionáló kozmetikusok részére.

Feltölt, tartást ad, hidratál.

  • SLES mentes
  • Parabén mentes
  • Organikus farmról származó összetevőkkel
  • 100%-ban újrahasznosítható PET csomagolásban
  • Kizárólag humánkozmetikában is használt legmodernebb kémiai és természetes alapanyagokból készült, nem pedig ph módosított ipari alapanyagokból, hogy védje a kutya bőrét, szőrét, és a Te kezedet is!
  • A termék alapjául szolgáló legmodernebb kozmetikai zsíralkohol nem szárít, ellenkezőleg, bőr és szőrpuhító hatása van.

Tartalmaz:

Makadámdió-olajat

Kiváló hidratáló, védi a szőrt és a bőrt. Magas arányban tartalmaz esszenciális zsírsavakat (olein sav, palmitolein sav), ezért kiváló helyettesítője állati olajoknak.  Hasonlít a bőr faggyú szerkezetéhez.

Ricinus olajat E-vitaminban, omega-zsírsavakban és ricinsavban gazdag, sűrű olaj segíti a hajhagymák megerősödését, ápolja a korpás hajat és fokozza a szőrnövekedést.

hidrolizált selyemproteint, ami a selyemlepkék gubójából készül. (Természetesen a selyemhernyók ilyenkor már nincsenek a gubóban!) A gubóból vonják ki azokat a fehérjemolekulákat, amelyek nagyon hasonlóak a szőr, bőr fehérjéihez. A fehérjemolekulák természetes formájukban óriásmolekulák, ún. malromolekulák, mivel sok száz vagy ezer alapegységből épülnek fel. Mivel ezeket az óriásmolekulákat nehéz a krémekbe vagy hajápoló szerekbe beépíteni, ezért a  a nagyobb fehérjéket „összetörtük”, ezt víz segítségével tettük, vagyis hidrolizáltuk.

Lenmag olaj, védi a bőrt, puhítja a szőrt, megakadályozza az ekcéma kialakulását.

Összetevők: víz, Zsíralkohol, argán olaj, macadámia olaj, ricinus olaj, Dioktil-éter, gliceril-oleát, decil klükozid, lenolaj, propanediol, guar- hidroxi- propiltrimóniumklorid, cetrimonium klorid, hidrolizált selyemprotein, biszabolol, benzil alkohol, kapril-glikol, benzoid acid, kis molekulájú hidrolizált keratin, parfüm, linalol.

Javallat: az Innogroom professional 8:1 mélyhidratáló kondicionáló, kiváló organikus minőségű növényi olajokkal, mint az argán-, makadámia- és ricinusolaj, valamint selyemfehérjékkel gazdagítva hatékonyan hidratálja a szőrzetet és megkönnyíti a fésülést, míg az alacsony molekulájú keratin helyreállítja a sérült szőrt. Kiegyensúlyozott pH-ja véd az irritációtól fürdés közben. Úgy lett kialakítva, hogy minden bőr- és szőrtípus kondicionáló igényeit kielégítse.

Alkalmazás: felhasználás előtt 8:1 arányban hígítani szükséges. Vigye fel a tiszta, nedves szőrzetre, majd a kutya méretének és a szőr hosszának megfelelő mennyiségű hígított kondicionálóval dörzsölje át a bundát. Kézmeleg vízzel alaposan öblítse ki a szőrzetből, majd szárítsa meg a bundát.

Ellenjavallatok: nem alkalmazható az összetevőkkel szembeni ismert túlérzékenység esetén.

Figyelmeztetések: kerülni kell a termék szembe, hallójáratba vagy orrjáratba kerülését. Sérült bőrön nem alkalmazható! A termék csak előírás szerint, külsőleg alkalmazható. Amennyiben szembe kerül, bő vízzel azonnal ki kell mosni.

Felhasználható eredeti csomagolásban tárolva a gyártástól számított 2 évig.

30 °C alatt, száraz helyen tartandó.

5 liter, újrahasznosítható PET flakon

Gyermekek elől elzárva tartandó! Kizárólag állategészségügyi vagy állatápolási célra!

A fel nem használt terméket, valamint a keletkező hulladékokat a helyi követelményeknek megfelelően kell megsemmisíteni.