Chris Christensen Spectrum ten Soft and Smooth Coat conditioner

Selymes, ragyogó, hosszú és puha tapintatú, valamint lágy hullámokat alkotó szőrzet előkészítésében és ápolásában a Spectrum Ten Conditioner felülmúlhatatlan!

Méret

  • Termékleírás
  • Leírás

Spectrum Ten Balzsam

Állatgyógyászati ápolószer kutyák és macskák részére

Balzsam

Összetevők csökkenő mennyiség szerint: Aqua, Stearyl alcohol, Cyclopentasiloxane, Cetyl alcohol, Stearamidopropyl dimethylamine, Panthenyl ethyl ether, Panthenol, Dimethicone, Glutamic acid, Tetrasodium EDTA, Citric acid, Ylang ylang illat, Benzyl alcohol, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone

Javallat: A SPECTRUM TEN Balzsam különleges selymességet biztosító termék a lágy hosszú szőrű, illetve enyhén hullámos szőrű állatok részére. Speciálisan az összegöndörödött szőrzet rendbetételére kifejlesztett balzsam. A nedvességet távol tartja, miközben a száraz, töredezett, rendezetlen szőrzetet kezelhetővé teszi. Használata csillogóan fényes szőrt eredményez. A termék könnyen kezelhető és krémes, az emulgeáló anyagok és a fésülést könnyítő összetevők elősegítik a könnyebb fésülést, a tökéletes hidratálást és a lágy, selymes és csillogó szőrzetet.

A tökéletes ápoltság érdekében a balzsam használata előtt a szőrzet tisztítására a Spectrum Ten sampon használata javasolt (a Chris Christensen ajánlata szerint).

Alkalmazás: A Spectrum Ten Sampon használata után alapos kézmeleg vízzel történő öblítést követően a Spectrum Ten Balzsamot közvetlenül a szőrre vigyük fel és finoman masszírozzuk be a szőrzetbe. Alapos öblítés után végezzük el a szokásos szőrápolási tennivalókat.

Kerülni kell a termék szembe, hallójáratba vagy orrjáratba való kerülését. Sérült bőrön nem alkalmazható! A termék csak előírás szerint, külsőleg alkalmazható. Ha szembe jut, azonnal bő vízzel ki kell mosni.

Felhasználható eredeti csomagolásban tárolva a gyártástól számított 2 évig.

30°C alatt, száraz helyen tárolandó.

0, 473 l-es pattintó kupakos HDPE flakonban

3, 78 liter HDPE kannában

Gyermekek elől elzárva tartandó!

Kizárólag állatápolási célra!

A fel nem használt terméket, valamint a keletkező hulladékokat a helyi követelményeknek megfelelően kell megsemmisíteni