Lactoadapt

Speciális táplálkozási célú táplálékkiegészítő készítmény kutyák és macskák számára (PARNUT). Ajánlott a bélflóra mikrobiális egyensúlyának fenntartására.

A Lactoadapt táplálékkiegészítő készítmény hasznos lehet étkezési, éghajlati és táplálkozási stressz esetén; különösen indokolt olyan akut rendellenességek kezelésére, mint a csökkent bélfelszívódás vagy hasmenés és az ezt követő rehabilitáció során is elengedhetetlen.

A PARNUT (Food for particular Nutritional Purposes) azaz ’speciális táplálkozási célú’ étrendkiegészítők kifejezés, azon “funkcionális élelmiszerekre” vonatkozik, amelyek széles skálájú és heterogén tápanyag csoportokat tartalmaznak, ezáltal kiemelkedően előnyös tulajdonságokkal rendelkeznek.

A PARNUT biztonságot és minőséget jelent összehasonlítva más étrendkiegészítőkkel, hiszen a ’speciális célú táplálékkiegészítő készítmény’ pontos követelményeknek kell megfeleljen, melyek a kezelési tájékoztatón szigorúan fel vannak tüntetve: előírás az alkalmazás időtartamára, fontos az minőségi összetételi profil, illetve az utasítás az állatorvossal való konzultáció szükségességére a kezelés megkezdése előtt, vagy az alkalmazás meghosszabbítása esetén.

JAVALLATOK
A bélflóra egyensúly felbomlásának kezelésére az alábbi esetekben:

  • antibiotikum használat
  • étrendbeli változás
  • táplálkozási zavarok
  • mérgezés esetén

 Ajánlott a bélflóra mikrobiális egyensúlyának fenntartására. Aktívan segíti az emésztőrendszeri fertőzések, hasmenés, valamint székrekedés kezelését.
 Csökkenti a bélflóra egyensúly felbomlását és javítja a bél felszívódását