Henne Kronch lazacolaj

Méret

A Henne lazacolaj egy természetes táplálékkiegészítő, mely ideális kutyája Omega 3 és Omega 6 zsírsavszükségleteinek kielégítésére.

A hidegen préselt 100 %-os tisztaságú lazac olaj támogatja a szervezetet, a gyenge immunrendszer,  anyagcsere zavarok,  allergiás betegségek,  száraz bőr, viszketés, pörsenések, kiütések,   töredezett szőr, vékony bőr,  csökkent veseműködés és májproblémák, valamint elégtelen növekedés,  izületi panaszok esetén.

TÜNETEK, melyek a szükséges zsírsavak hiányára utalnak:

- gyenge immunrendszer
- anyagcsere zavarok
- allergiás betegségek
- száraz bőr, viszketés, pörsenések, kiütések
- töredezett szőr, vékony bőr
- csökkent veseműködés és májproblémák
- elégtelen növekedés,


Miért Henne lazacolaj?

Az eszenciális zsírsavak létfontosságú tápanyagok minden szervezet számára, csak úgy, mint a fehérje, a szénhidrát és a cukor. Szükségesek az immunrendszer megfelelő működéséhez és a test sejtjei rugalmasságának megőrzéséhez.


A Hene Kronch lazacolajat hidegen préseljük friss lazacból. A hidegpréselés a lazacolaj kinyerésének egy kifinomult módja, mellyel elkerülhető a zsírsavak károsodása. A végeredmény egy igen koncentrált termék, amely nagyon gazdaságos.

Legtöbbször a halolajakat úgy készítik, hogy különböző halakat főznek és így nyerik ki az olajat belőlük. Báz ez egy olcsóbb eljárás, ezek a halolajak, olyan zsírsavakat tartalmaznak, amelyek sokkal telítettebbek és emiatt nem rendelkeznek ugyanazzal az élettani hatással, mint a hidegen préselt halolajak.


A Henne lazacolaj nem tartalmaz tartósítószereket és mesterséges színezékeket.

Cica, kutya mérete                 Napi ajánlott mennyiség

1 pumpa = 4 ml

Kistestű kutyák, cicák 15 kg-ig              1 pumpa         
Közepes/nagytestű kutyák 15-30 kg      2-3 pumpa
Nagyon nagytestű kutyák > 30 kg         3-4 pumpa