Animavital Mix MSM/Glucosamine por

Por állagú ízületvédő

  • Termékleírás
  • Leírás

- egészséges ízületek fenntartása

- szalagok, inak és bőr támogatása

- az erős csontok fenntartása

- gyorsabb gyógyulás sérülés vagy műtét után

Adagolás:

Oldja fel az MSM és a glükózamin keverékét az ivóvízben (alaposan keverje meg), vagy keverje össze a takarmánnyal. Az adag 50 mg / kg / nap az első 3 hónapban; a következő hónapokban fenntartó adagként 25 mg / kg / nap adagot adjunk. A mellékelt mérőkanál tartalma 15 gr (nem púpozott). Ne lépje túl az ajánlott adagot. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a változatos étrendet vagy az egészséges életmódot.

Kiszerelés:

500gr

MSM / GLÜKÓZAMIN

Étrend-kiegészítők kutyák számára

Az MSM (metil-szulfonil-metán) és a glükózamin kombinációja ideális megoldást nyújt az ízületek rugalmasságának fenntartásért. A glükózamin konstruktív alapelemként támogatja az ízületek porcát, és elősegíti az ízületek kenését is. Az MSM természetes és könnyen felszívódó kénforrásként általában hozzájárul az izmok és az ízületek egészséges kötőszöveteihez.

Az MSM természetes és a legjobban felszívódó organikus kénvegyület. A biológiailag aktív kén fontos a szervezet helyes,  egészséges működéséhez.

Elsőként az ízületek  porctáplálójaként alkalmazzák. MSM részt vesz a kollagén szintézisben, mint a kötőszövetek alapköve.

MSM:

  • az ízületek, inak, porcok egészséges állapotát támogatja
  • mozgást enyhítő az idősebb korban vagy sérüléseknél
  • méregtelenítő
  • hosszútávú használatkor felgyorsulnak a gyógyuló folyamatok
  • csökken a fájdalom a mozgáskor (idősebb, sérült, betegségnél)
  • erősödik az immunrendszer

Az ízületi merevség kezelésére leginkább elterjedt kiegészítés a glükózamin. Felhasználható az ízületek támogatására, a porc kopásának lelassítására esetleges megszüntetésére, az inak és ínszalagok hosszú távú támogatására.

Így a glükozamint tartalmazzó táplálékiegészítők kiválóan használhatók az ízületek merevségére és kopásának megakadályozására, nemcsak idősebb kutyáknál, hanem különösen aktív kutyáknál és munkakutyáknál is.

A glükózamin nemcsak a mozgás közben támogatja az ízületeket hanem folyamatossan javítja még pihenés közben is.