Unica Natura Cat Outdoor Tőkehal, rizs, banán

Méret

Tőkehal rizzsel és banánal minden életkorban!

Az Unica macskatápok speciális, és átgondolt receptúrája miatt, 2 hónapos kortól idős korig adható.

No.1 első igazi összetevő a szárított hús

Minden receptúránk első összetevője a magas minőségű szárított igazi hús.Az Unica Natura macskatápok tápok gazdag választékában kizárólag szabadtartású csirke, kacsa, bárány, sertés combsonka, lazac és tokhal szerepel dehidratált formában, amely mindig biztosítja a gondos, tiszta étkezést macskájának.

A száritott hús rendkivűl gondos szelekciót követően kerül feldolgozásra a legjobb beszállítóktól, és a legmagasabb lehetséges fehérje tartalommal.

Ez biztosítja a teljesen egészséges alapanyagot és tápanyag gazdagságot, mivel a felesleges víz és zsirmennyiség eltávolitásra kerűl a feldolgozás során.Ennek köszönhető hogy a megjelölt hústartalom már nem tartalmazza a hozzá kötödő vízmennyiséget és igy aránya a többi összetevővel azok tényleges arányát jelölik. Igy például 18, 13%-os dehidratált hústartalom a valóságban 48.23% friss húsnak felel meg.

VADON ÉLŐ TŐKEHAL KÖZVETLENÜL AZ ÉSZAKI TENGERBŐL

Az Atlanti óceáni tőkehal tudományos neve Gadus morhua. A faj az Északi Jeges Tenger jellegzetes hala, amely a kifejezetten hideg sós vizet kedveli. Kettős oka van annak, hogy ezt a Németország nyílt vizein halászott fajt választottuk: első és legfontosabb, hogy a halak a fenntartható halászati programok keretében kerülnek kifogásra ezzel megelőzve a túlhalászat fajra kedvezőtlen hatásait és esetleges kipusztulását, mint az pl Kanadában történt évekkel ezelőtt. Másodsorban kihasználjuk azt a kiemelkedő egészségügyi jelentőségű tulajdonságát, hogy lévén ragadozó hal, húsa rendkívül gazdag Omega 3 telítetlen zsírsavakban.

Összetétel:

Szárított tőkehal (15, 17% ami megfelel 45, 87% friss tőkehalnak), kukorica glutén, rízs (9, 60), szárított sertés fehérje, hidrolizált állati fehérje, csirkezsír, borsórost, szárított csirke fehérje, sörélesztő, kukorica, lenmag (1, 1%) tojás, útifűmag (0, 30%), banán (0, 30%), száritott algák, glükozamin, zöldkagyló (0, 05%)