Unica Natura Cat Outdoor Nyers sonka, rizs, rétibab

Méret

Sertés sonka húsos száraztáp rízzsel és babproteinnel minden életkorban!

Az Unica macskatápok speciális, és átgondolt receptúrája miatt, 2 hónapos kortól idős korig adható.

No.1 első igazi összetevő a szárított hús

Minden receptúránk első összetevője a magas minőségű szárított igazi hús.Az Unica Natura macskatápok tápok gazdag választékában kizárólag szabadtartású csirke, kacsa, bárány, sertés combsonka, lazac és tokhal szerepel dehidratált formában, amely mindig biztosítja a gondos, tiszta étkezést macskájának.

A száritott hús rendkivűl gondos szelekciót követően kerül feldolgozásra a legjobb beszállítóktól, és a legmagasabb lehetséges fehérje tartalommal.

Ez biztosítja a teljesen egészséges alapanyagot és tápanyag gazdagságot, mivel a felesleges víz és zsirmennyiség eltávolitásra kerűl a feldolgozás során.Ennek köszönhető hogy a megjelölt hústartalom már nem tartalmazza a hozzá kötödő vízmennyiséget és igy aránya a többi összetevővel azok tényleges arányát jelölik. Igy például 18, 13%-os dehidratált hústartalom a valóságban 48.23% friss húsnak felel meg.

SZABAD FÖLDI TARTÁSÚ SERTÉS SPANYOLORSZÁGBÓL

Az Ibériai CERDO a legtipikusabb, Spanyolországban nevelt sertésfajta, A hízlalása Dehesa nevű helyen történik, amely egy erdős terület Spanyolország dél-nyugati részén. Az állatok szabadon nevelkednek a terület tölgyes erdeiben széles táplálék választékkal. A szabad tartás és változatos, természetes táplálék következtében húsuk különlegesen ízes.

Az Ibériai Cardo rendkívül rusztikus fajta. Szőrszíne a vörös és fekete közt váltakozik, hasonló a Mediterrán tenger mellékén Olaszországban ( Nera Siciliana, Casertana, Calabrese, Mora Romagnola, Cinta Senese) előforduló fajtársaikhoz.

Összetétel:

Szárított nyers sertés sonkahús(17, 11% ami megfelel 45, 87% friss sonkahúsnak), kukorica glutén, rízs (9, 60), szárított lazac protein, hidrolizált állati protein, csirkezsír, borsórost, mezeibab (4, 04%) sörélesztő, kukorica, lenmag (1, 1%) tojás, útifűmag (0, 30%), banán (0, 30%), száritott algák, glükozamin, zöldkagyló (0, 05%)