Unica Natura Cat Outdoor Kacsa, rizs, narancs

Méret

Kacsahúsos száraztáp rízzsel, narancsal, kijárós cicáknak minden életkorban.

Az Unica macskatápok speciális, és átgondolt receptúrája miatt, 2 hónapos kortól idős korig adható.

No.1 első igazi összetevő a szárított hús

Minden receptúránk első összetevője a magas minőségű szárított igazi hús.Az Unica Natura macskatápok tápok gazdag választékában kizárólag szabadtartású csirke, kacsa, bárány, sertés combsonka, lazac és tokhal szerepel dehidratált formában, amely mindig biztosítja a gondos, tiszta étkezést macskájának.

A száritott hús rendkivűl gondos szelekciót követően kerül feldolgozásra a legjobb beszállítóktól, és a legmagasabb lehetséges fehérje tartalommal.

Ez biztosítja a teljesen egészséges alapanyagot és tápanyag gazdagságot, mivel a felesleges víz és zsirmennyiség eltávolitásra kerűl a feldolgozás során.Ennek köszönhető hogy a megjelölt hústartalom már nem tartalmazza a hozzá kötödő vízmennyiséget és igy aránya a többi összetevővel azok tényleges arányát jelölik. Igy például 18, 13%-os dehidratált hústartalom a valóságban 48.23% friss húsnak felel meg.

KACSÁK NÉMETORSZÁGBÓL

A kacsa a német haszonállat tenyésztés szimbóluma. Tenyésztésük helyi farmokon évszázadok óta hagyományos. A legismertebb -és elterjedtebb fajta a a Német Pekingi, mely eredetileg Kínából került Németországba a XIX. század második felében. Húsa a legízletesebb és növekedése is gyors. Különös ismertetőjegye az elefántcsont fehér színű tollazata, rövid nyaka és magasan hordott faroktollazata. Számos különlegesen finom és exkluzív recept alapanyaga a kacsa napjaink konyhaművészetében.

Összetevők:

Szárított kacsahús (14, 13% mely 37, 84% friss húsnak felel meg), rízs (13, 12%) kukorica csíraliszt, szárított csikehús, szárított sertéshús, csirkezsír, hidrolizált állati protein, borsócsíra, szárított lazac fehérje, sörélesztő, szárított narancspép, kukoricakeményítő, szárított útifűmaghéj (0, 50%), lenmag, szárított alga, glükozamin, zöldkagyló