Unica Natura Cat Indoor Lazac, rizs, alma

Méret

 Lazac, rizs, és almából készült teljesértékű macskaeledel 1 hónapos kortól.

Az Unica macskatápok speciális, és átgondolt receptúrája miatt, 1 hónapos kortól idős korig adható.

No.1 első igazi összetevő a szárított hús

Minden receptúránk első összetevője a magas minőségű szárított igazi hús.Az Unica Natura macskatápok tápok gazdag választékában kizárólag szabadtartású csirke, kacsa, bárány, sertés combsonka, lazac és tokhal szerepel dehidratált formában, amely mindig biztosítja a gondos, tiszta étkezést macskájának.

A száritott hús rendkivűl gondos szelekciót követően kerül feldolgozásra a legjobb beszállítóktól, és a legmagasabb lehetséges fehérje tartalommal.

Ez biztosítja a teljesen egészséges alapanyagot és tápanyag gazdagságot, mivel a felesleges víz és zsirmennyiség eltávolitásra kerűl a feldolgozás során.Ennek köszönhető hogy a megjelölt hústartalom már nem tartalmazza a hozzá kötödő vízmennyiséget és igy aránya a többi összetevővel azok tényleges arányát jelölik. Igy például 18, 13%-os dehidratált hústartalom a valóságban 48.23% friss húsnak felel meg.

NYÍLT TENGERI LAZAC AZ ÓCEÁNBÓL

A legtöbb emberi fogyasztásra kínált lazac tenyészfarmokon nevelkedik. Termékeinkben kizárólag nyílt tengeri halászatokban beszerzett vad lazacokat dolgozunk fel, azok valamennyi egyértelmű előnyével. A szabad vízi lazacok méretüket hosszabb idő alatt érik el, azáltal húsuk sokkal érettebb és tartalmasabb, és alacsonyabb zsírtartalmú, mint az ugyanakkora méretű tenyésztett társaiké. Mindamellett a vad lazacok húsa sokkal gazdagabb fehérjében és esszenciális Omega 3 zsírsavakban (különös tekintettel az EPA és DHA tartalomra) a kiegyensúlyozott és természetesen sokoldalú táplálkozásuk következtében, mely tényt az egyedek gazdag és egyöntetű színe is bizonyítja.

Összetétel:

Szárított lazac fehérje (15, 11% mely megfelel 40, 34 % friss lazacnak)