Unica Natura Cat Indoor Csirke, rizs, répa

Méret

Friss dehidratált csirkehúsos táp, rizzsel, répával, lenmaggal és Mojave Yucca növény kivonatával, ami megszünteti a széklet kellemetlen szagát.

Az Unica macskatápok speciális, és átgondolt receptúrája miatt, 1 hónapos kortól idős korig adható.

No.1 első igazi összetevő a szárított hús

Minden receptúránk első összetevője a magas minőségű szárított igazi hús.Az Unica Natura macskatápok tápok gazdag választékában kizárólag szabadtartású csirke, kacsa, bárány, sertés combsonka, lazac és tokhal szerepel dehidratált formában, amely mindig biztosítja a gondos, tiszta étkezést macskájának.

A száritott hús rendkivűl gondos szelekciót követően kerül feldolgozásra a legjobb beszállítóktól, és a legmagasabb lehetséges fehérje tartalommal.

Ez biztosítja a teljesen egészséges alapanyagot és tápanyag gazdagságot, mivel a felesleges víz és zsirmennyiség eltávolitásra kerűl a feldolgozás során.Ennek köszönhető hogy a megjelölt hústartalom már nem tartalmazza a hozzá kötödő vízmennyiséget és igy aránya a többi összetevővel azok tényleges arányát jelölik. Igy például 18, 13%-os dehidratált hústartalom a valóságban 48.23% friss húsnak felel meg.

Olaszországban nevelt csirke

Az Olaszországban kikelt és nevelt Broiler csirke biztonságos, megbízható és többszörösen kontrollált minőségű a régi hagyományokkal rendelkező olasz baromfitenyésztésnek köszönhetően. Az ágazat sikerét bizonyítja, hogy nemcsak a hazai igények kielégítésére termelnek, hanem a jó minőségnek köszönhetően óriási export igényt is kielégítenek a farmerek.  A tenyésztés első sorban Veneto, Emilia Romagna és Lombardia területén zajlik. A csirkék farmon nevelkednek és ezt követően központilag kerülnek feldolgozásra, az élelmiszer biztonság, az állatjóléti rendelkezések teljes betartásával a környezetvédelem elemeinek figyelembe vételével. A legismertebb olasz baromfi fajták a Valdernese, Romagnola és Padovana. Utóbbi fajta a rendkívül nagy tarajáról is ismert.

Összetétel:

Szárított csirkehús (18, 13% amely megfelel 48, 23% friss csirkehúsnak), kukoricaglutén, rizs(14, 10%), kukoricacsíraliszt, szárított sertésfehérje, csirkezsír, borsórost, szárított lazacfehérje, hodrolizált állati fehérje, sörélesztő, száritott sárgarépa, lenmag, tojás, útifűmag, szárított algák, Mohave Yucca

Ajánlott termékek