Unica Natura Cat Indoor Bárány, rizs, borsó

Méret

Bárányhúsos táp rizzsel és zöldborsóval 1 hónapos kortól.

Az Unica macskatápok speciális, és átgondolt receptúrája miatt, 1 hónapos kortól idős korig adható.

No.1 első igazi összetevő a szárított hús

Minden receptúránk első összetevője a magas minőségű szárított igazi hús.Az Unica Natura macskatápok tápok gazdag választékában kizárólag szabadtartású csirke, kacsa, bárány, sertés combsonka, lazac és tokhal szerepel dehidratált formában, amely mindig biztosítja a gondos, tiszta étkezést macskájának.

A száritott hús rendkivűl gondos szelekciót követően kerül feldolgozásra a legjobb beszállítóktól, és a legmagasabb lehetséges fehérje tartalommal.

Ez biztosítja a teljesen egészséges alapanyagot és tápanyag gazdagságot, mivel a felesleges víz és zsirmennyiség eltávolitásra kerűl a feldolgozás során.Ennek köszönhető hogy a megjelölt hústartalom már nem tartalmazza a hozzá kötödő vízmennyiséget és igy aránya a többi összetevővel azok tényleges arányát jelölik. Igy például 18, 13%-os dehidratált hústartalom a valóságban 48.23% friss húsnak felel meg.

SZABAD TARTÁSÚ BÁRÁNY AZ EGYESÜLT KIRÁLYSÁGBÓL

Az Egyesült Királyságban háziasított és félvad juhok tenyésztése és tartása nagy hagyományokkal rendelkezik.

Ebben a tart6ási kultúrában a juhok szabadon élnek és a természetes táplálékforrások állnak rendelkezésükre.

Észak-Írországban a juhokat gyümölcsösökben és almásokban nevelik, ezáltal minimális helyváltoztatás szükséges tökéletes táplálásukhoz.

A régió legismertebb juhfajtái a Skót Fekete Arcú, a Suffolk, Dorset és Hampshire-i az első lévén a legelterjedtebb és tartásának hagyományai a XII. századra nyúlnak vissza. A fajta dacol a zordabb éghajlati körülményekkel és domborzati visuonyokkal, melyek a sjót felföldre jellemzőek.

Húsuk kimagaslóan kevés zsiradékot tartalmaz és rendkívül ízletesek.

A Suffolk kiváló hústermelő fajta Skócia, Wales és Írország termékeny legelőiről.

A Hampshire-i Dél-Anglia ismert fajtája, mely nagy méretéről és gyors növekedéséről ismert.

Összetétel:

szárított bárány fehérje (15% mely megfelel 40, 43% friss bárnyhúsnak), kukoricaglutén, kukoricacsíra, rizs (15, 12%), hidrolizált állati fehérje, szárított sertésfehérje, csirkezsír, borsórost, borsó (4.03%) szárított lazac fehérje, sörélesztő, lenmag (1, 01%)tojás, útifűmag(0, 50%), szárított algák, Mohave Yucca