Arion Care Weight

Méret

  • Termékleírás
  • Leírás

Túlsúlyos a kutyája? Elhízott kutyák speciális táplálkozási igények kielégítésére kifejlesztve. Az elhízás kockázata nagyobb a megváltozott életmód, más tartás, kevesebb mozgás vagy a sterilizálás vagy ivartalanítás utáni hormonszint változás után. Az ARION Care Weight segít kutyájának az izomtömeg megtartása mellett fogyni, és utána megtartani az ideális testsúlyt.

  • ALACSONY GLIKÉMIÁS INDEX
    A cellulózrost és az utifűmaghéj jelenléte miatt megnövekedett fehérje- és rosttartalom lassítja az emésztést, ami a szénhidrátok késleltetett felszívódását és alacsonyabb glikémiás indexet eredményez.A kutya nem érez éhséget.
  • ANYAGCSERE-TÁMOGATÁS
    Az olyan tápanyagok, mint a vitaminok, ásványi anyagok és nyomelemek hozzáadása támogatja az anyagcserét. Az optimális aminosavprofil és a megnövelt mennyiségű L-karnitin hozzájárul az izomszövet fejlődéséhez és a fokozott alapanyagcseréhez.

Szárított csirkehússal, rizzsel, kukoricával, finomított cellulózzal, cukorrépapéppel, állati zsírral, hidrolizált állati fehérjével, szárított sörélesztővel, ásványi anyagokkal, halolajjal, psylliumhéjjal, kollagénnel, glükozaminnal, kondroitin-szulfáttal, G.O.S. (500 ppm), M.O.S., F.O.S., ß-glükánokkal, növényi kivonatokkal (Rosmarinus sp., Curcuma sp., Citrus sp., Eugenia sp.)