Arion Original PUPPY MEDIUM Lamb & Rice

4 hetes kortól 12 hónapos korig

Méret

  • Termékleírás
  • Leírás

Az ARION Original Puppy Medium Lamb & Rice egy gluténmentes kölyökkutyatáp, amelyet a 12 hónapos kölykök, valamint a vemhes és szoptató szukák tápanyag- és energiaszükségletének kielégítésére terveztek. Az ARION Original Puppy Medium Lamb & Rice tartalmazza a lazacolajból származó Ω3 zsírsavat, a DHA-t, amely támogatja a kölyökkutyák agyának fejlődését és tanulási képességét.

Az ARION Original Puppy Medium Lamb & Rice egy monoprotein termék, ahol az összes állati fehérje bárányból, az összes növényi fehérje pedig rizsből származik, ezért is nevezzük "Lamb & Rice"-nak. A monoproteines termék hipoallergénebb, mint azok a termékek, ahol keverednek a fehérjeforrások, mivel így minimálisra csökken a viszketés és az irritált bőr kialakulásának kockázata.

Az ARION Original Puppy Medium Lamb & Rice bárányhús alapú. A bárányhús nagyszerű forrása a B12-vitaminnak, amely erősíti a kölyök idegeit és fontos a kölyök vérellátása szempontjából. A bárányhús emellett kálium, foszfor, vas, cink és szelén ásványi anyagok forrása. Ezek az ásványi anyagok támogatják a vérkeringést, a csontok fejlődését és az immunrendszert. Ezért az ARION Original Puppy Medium Bárány & Rizs Medium az ideges kölyökkutyák számára is megfelelő választás.

Az ARION Original Puppy Medium Lamb & Rice 100%-ban természetes, ezért mesterséges ízfokozók, színezékek és tartósítószerek nélkül készült.
A kölyökkutyát élete első heteiben az anyatej számos betegségtől megvédi. Amikor azonban a kölyköket elválasztják, védelmi rendszerük még nem fejlődött ki teljesen. Ezért 4 és 12 hetes koruk között a kölykök fogékonyabbak a betegségekre. Az antioxidánsok minden állat immunrendszerében fontos szerepet játszanak, mivel megvédik a szervezet sejtjeit a káros szabad gyököktől. A citruskivonat növeli az antioxidánsok koncentrációját a kölyökkutyák vérében. Minden ARION Original Puppy készítményt citruskivonattal dúsítunk. Ez az út a kiskutya egészséges neveléséhez!

Összetevők:

bárány 34% (szárazanyagban mérve)
rizs 30% (szárazon mosott)
bárányzsír
borsó
csirke
burgonya
répapép
hidrolizált csirkefehérje
finomított cellulóz
száraz élesztő
kalcium-karbonát
kálium-klorid
F.O.S.
M.O.S.
ß-glükánok
növényi kivonatok (Rosmarinus sp., Vitis sp., Curcuma sp., Citrus sp., Eugenia sp.)