Arion Breeder Puppy Large Lamb & Rice

Kölyök nagytestű kutyáknak teljesértékű, prémium szárazeledel báránnyal és rizzsel

Méret

  • Termékleírás
  • Leírás

Az Arion Breeder Puppy Large Lamb&Rice tápot a 18 hónapos kor alatti nagytermetű kölyökkutyák magasabb tápanyag és energia szükségleteinek kielégítésére fejlesztették ki. Továbbá ajánljuk a nagytermetű felnőtt kutyák számára vemhesség alatt illetve laktációs időszakban.  Hozzávetőlegesen 18 hónapos kortól áttérhetünk az Arion Breeder Large tápra.

Szárazon adjuk a kutyának, de biztosítsunk elegendő mennyiségű friss vizet számára.

Az Arion prémium minőségű kutyaeledel, mely a megbízható alapanyagoknak köszönhetően kiegyensúlyozott táplálék kedvencének.

A csodálatos ausztrál bárányhús az egyik legkiválóbb fehérjeforrás minden korban levő kutya számára. A bárányhús nagy hatékonysággal emészthető húsfajta, az ausztrál gazdáktól származó állatok pedig kiváló minőséget képviselnek.

A nagy méretű kutyák kölykei ugyan 18 hónap alatt érik el a teljes, kifejlett méretüket, de a méretváltozásaik arányát tekintve ez óriási teljesítmény, amelyhez nagyon fontos, hogy megfelelő összetételű élelmiszerrel tápláljuk őket. Az ARION BREEDER Puppy Large Breed Lamb & Rice magas energiatartalma egyaránt kiszolgálja a kiskutyák óriási mozgásigényét, és a növekedési folyamatokat.

A rizzsel és rizsfehérjével dúsított táp nagy felszívódási hatékonyságú fehérjével táplálja a kölyköket, és a gluténmentes gabona rosttartalmával hozzájárul az egészséges emésztéshez. A bélflóra egyensúlyát az inulinban és frukto-oligoszacharidban (F.O.S.) gazdag cikória biztosítja. Mindkettő természetes probiotikum, amelyek a tápcsatornán emésztetlenül áthaladva a vastagbélben táplálják a bélflóra baktériumait.

A glükozamin- és kondroitin-szulfátok védik a kölyök és a csípő ízületeit a gyors növekedési folyamatok közben, és megalapozzák az egészséges mozgásszervek kialakulását.

  • Méret: Nagytestű
  • Típus: Bárány
  • Életkor: Fiatal
  • Ajánljuk: Kutyáknak

Rizs és rizs fehérje (min 25%), bárányhús (min 16%), kukorica, állati eredetű zsír, cukorrépapép, szárított hal, szárított egésztojás, szárított csirkemáj, élesztő, finomított halolaj, lecitin, cikória kivonat (frukto-oligoszacharid és inulin forrás)

Analitikai összetevők:

Nyers fehérje 26%; nyers zsír 14%; nyers hamu 6, 5%; nyers rost 2, 5%

Adalékanyagok, vitaminok és tápanyagok/kg:

A vitamin 20000IU;  vitamin 1500IU; E vitamin 150mg; C-vitamin 40 I.E/U.I. vas 200mg; cink 200mg; mangán 55mg; réz 18mg; jód 3mg; szelén 0, 13mg.

Kutya testsúlya

Napi ajánlott mennyiség

˂10 kg

75-110g

10-30 kg

150-300g

30-50 kg

300-600g

˃50kg

600-850g

Ajánlott termékek