ARION ORIGINAL Adult Senior Medium Chicken&Rice

Felnőtt, idős kutyáknak prémium szárazeledel csirkével és rizzsel

Méret

  • Termékleírás
  • Leírás

Arion Original Adult Senior Medium Chicken&Rice gluténmentes, teljesértékű szárazeledel idős, közepes testű kutyák számára. Az összetétel a kutya táplálkozási igényeinek megfelelő, és támogatja a szív és ízületi funkciókat annak érdekében, hogy javítsa a kutya életminőségét és vitalitását.

Az Arion Original prémium minőségű, gluténmentes kutyaeledel, mely a megbízható alapanyagoknak köszönhetően kiegyensúlyozott táplálék kedvencének, és csökkenti az allergén anyagok telítődését.

Bármennyire is szeretnénk, hogy ne történjen meg, előbb utóbb minden kutya megöregszik, hiszen  az öregedés az élet természetes szakasza. Ahogyan az embereknél – úgy a kutyáknál is - az idegrendszer és az agy sejtjei előbb-utóbb gyorsabban pusztulnak a szabadgyökök miatt. Ez a folyamat csökkenti kutyája szellemi teljesítményét. Az idősödő kutyák szellemi képességének fenntartására, támogatására az ARION Original Senior természetes antioxidánst, és kurkumát tartalmaz. A kurkuma erősebb antioxidáns, mint a rendszeresen szedett C és E vitamin, és csökkenti a kutya szellemi leépülését.

  • Méret: Közepes testű
  • Típus: Csirke
  • Életkor: Idős
  • Ajánljuk: Kutyáknak

Rizs (50%), csirke (dehidratált 42%), árpa, borsó, állati zsír, répapép, hydrolizált állati fehérje, nyers rost, só, sörélesztő, ásványok, kálium-klorid, kondroitin szulfát, glukozamin, F.O.S., M.O.S., szőlőmag, kurkuma

Analitikai összetevők:

Nyers fehérje 21%; nyers zsír 9%; nyers hamu 6, 5%; nyers rost 3, 5%; kalcium 1, 2%; foszfor 0, 8%.

Adalékanyagok, vitaminok és tápanyagok/kg:

A vitamin 20000IU;  vitamin 1700IU; vas 76mg; taurin 1000mg; L-karnitin 300mg; cink 120mg; mangán 9mg; réz 9mg; jód 2, 0mg; szelén 0, 06mg.

Javasolt napi bevitel:

Felnőtt kutya súlya

Ajánlott napi adag

10-15 kg

120-165 g

15-20 kg

165-220 g

20-25 kg

220-265 g

Elosztva két étkezésre naponta