Unica Natura Unico All Breed Deer - Szarvashús, rizs és bab

All breed táp szarvassal,rízzsel, répával, glükozaminnal

Méret

  • Termékleírás
  • Leírás

Közepes, nagy és óriás kutyáknak szuperprémium szárazeledel (M-L-XL)

Szarvas, rizs és sárgarépa

Átlagos aktivitású vagy sportos kutyáknak, minden korosztályban szarvashússal.  Az ideális vér oxigénellátásának fenntartására szolgál;  a nyersanyagok által előállított természetes rostoknak köszönhetően szabályozzák a bélműködést. Glükozamint tartalmaz, hogy megőrizze a nagyobb kutyákban az ízületek szerkezeti integritását. 

Már most látjuk a visszajelzések alapján, hogy ez lesz az egyik legnépszerűbb tápunk,

minden kutya imádja, kizárólag szarvashúst tartalmaz, a legválogatósabb kutya is szívesen eszi! De miért is?

No.1 első igazi összetevő a szárított hús

Minden receptúránk első összetevője a magas minőségű szárított igazi hús.Az Unica Natura kutyatápok tápok gazdag választékában kizárólag szabadtartású csirke, kacsa, bárány, sertés combsonka, lazac, szarvas, vaddisznó, Ibériai vadmalac, és pisztráng szerepel dehidratált formában, amely mindig biztosítja a gondos, tiszta étkezést macskájának.

A száritott hús rendkivűl gondos szelekciót követően kerül feldolgozásra a legjobb beszállítóktól, és a legmagasabb lehetséges fehérje tartalommal.

Ez biztosítja a teljesen egészséges alapanyagot és tápanyag gazdagságot, mivel a felesleges víz és zsirmennyiség eltávolitásra kerűl a feldolgozás során.Ennek köszönhető hogy a megjelölt hústartalom már nem tartalmazza a hozzá kötödő vízmennyiséget és igy aránya a többi összetevővel azok tényleges arányát jelölik. Igy például 18, 13%-os dehidratált hústartalom a valóságban 48.23% friss húsnak felel meg.

OLASZ SZABADON ELEJTETT SZARVAS

A termékben használt szarvashús Olaszországban szabadon elejtett szarvasokból származik. A szarvas természetes élőhelyén éjjel táplálkozik a szezonálisan fellelhető, változatos növényekkel. Tavasszal zsenge hajtásokat, füvet, kisebb leveleket, bokrok leveleit fogyasztja, míg nyáron érett, zamatos zöldségeket eszik. A tél a legkeményebb időszak a szarvas számára, mert elsősorban csak gyökereket, száraz bokrokat, fakérget talál. Ez a speciális szezonalitás alakítja ki a szarvashús jellemző tulajdonságait.

 

 

Összetétel:

Dehidratált  fehérje (szarvashúsból)(32, 7%), amiből friss szarvas hús 14, 5%, rízs 14, 4%, kukoricaliszt, kukoricacsíraliszt, cukorrépapép, almapép, tökmagkivonat, , glükozamin

nyers fehérje 26%

nyers hau 3, 30%

nyers zsír 15, 00%

nyers rost 8, 60%