Gold on Gold Shampoo

Intenzívebbé teszi az arany színt, és gazdagabbá teszi valamennyi meleg színárnyalat tónusát.

Méret

  • Termékleírás
  • Leírás

Gold on Gold Shampoo

Intenzívebbé teszi az arany színt, és gazdagabbá teszi valamennyi meleg színárnyalat tónusát.

A Gold on Gold olyan shampon, mely gazdagabbá teszi az arany, barna és vörös színek tónusait. Kiválóan működik sötét színt tartalmazó többszínű kutyák esetében ( pl. Német juhász, Belga pásztorok). Intenzívebbé teszi az arany színt, elmélyíti a szín ragyogását, és erősíti az összes meleg színtónust, mint a vörös, barna, arany és cserszín (tan).

Rendkívüli mélytisztító és egyidejű színstabilizáló hatás jellemzi.

HASZNÁLATÁVAL AZ ALÁBBI KEDVEZŐ HATÁSOK BIZTOSÍTOTTAK:

  1. Színstabilizáló hatás. Kis molekulasúlyú pigmentrészecskéket tartalmaz, melyek átjutnak a szőrszál külső rétegén, és annak belsejébe jutnak anélkül, hogy az áthatolást agresszív kémiai szerekkel kéne segíteni!
  2. Közömbösíti azokat az elszíneződést okozó külső szennyeződéseket, melyeket a tisztítás nem tud eltávolítani, és tartósan rögzíti a kívánt színárnyalatot.
  3. Nem a szőrszál felszínét színezi. Ezen tulajdonsága biztosítja a természetes fény áthatolását a szőrszál felszínén, ezzel fokozva a természetes ragyogást és színmélységet.
  4. Hatása 4 héten át tart. Nem hagy nyomot sem a bőrfelszínen, sem a használt eszközökön.
  5. Gondosan kiszámított savtartalma zárja a szőrszál felszínét, ezzel fokozza a színtónust és a természetes ragyogó hatást.

A kutyák és macskák számára létrehozott színhelyreállító kezelést „Canine/Feline Color Revitalizing Treatment” arany színű szőrzet számára fejlesztettük ki.