Chris Christensen Spectrum One Coarse and Rough Coat Shampoo

Szőrtömeg építő sampon

Méret

  • Termékleírás
  • Leírás

Spectrum One Sampon

Állatgyógyászati ápolószer kutyák és macskák részére

Sampon koncentrátum

Összetevők csökkenő mennyiség szerint: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Lauryl Sulfate, PPG-2 Hydroxyethyl Coco Isostearamide, Panthenol, Pantothenyl Ethyl Ether, Polyquaternium-10, Sodium benzoate, Ammonium Xylenesulfonate, Tetrasodium EDTA, Sodium chloride, Fragrance (ylang ylang), Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone

Javallat: A SPECTRUM One Sampon felülmúlhatatlanul látványos eredményt ad, visszaállítja a szőrzet hullámosságát. A drótszőrű terrier bunda erős texturával simul le és szerkezete tömöttebb, vaskosabb lesz. Az uszkár, bichon frise, Bedlingon terrier és az aljszőrzettel rendelkező lágy és finom  szőrű fajták esetében a bunda a sampon használata révén tartást kap, a szőrzet könnyebben ollózható. A sampon nem szárítja a szőrt és a bőrt.

Alkalmazás: A szőrt langyos vízzel alaposan nedvesítsük be, majd a sampont közvetlenül (vagy 1:8 arányban hígítva) öntsük a szőrre és gondosan dörzsöljük be habzásig. Alapos kézmeleg vízzel történő öblítés után, az optimális hatás elérése érdekében ismételjük meg a műveletet, majd újra alaposan öblítsük le a bundát.

A Chris Christensen tapasztalatai alapján a tökéletes eredmény elérése érdekében javasolt:

  1. lépés: SPECTRUM One Sampon használata
  2. lépés: SPECTRUM One Szőrtömeg építő sampon használata
  3. lépés: SPECTRUM One Balzsam használata

Kerülni kell a termék szembe, hallójáratba vagy orrjáratba való kerülését. Sérült bőrön nem alkalmazható! A termék csak előírás szerint, külsőleg alkalmazható. Ha szembe jut, azonnal bő vízzel ki kell mosni.

Felhasználható eredeti csomagolásban tárolva a gyártástól számított 2 évig.

30°C alatt, száraz helyen tárolandó.

0, 473 l-es pattintó kupakos HDPE flakonban

3, 78 liter HDPE kannában

Gyermekek elől elzárva tartandó!

Kizárólag állatápolási célra!