Chris Christensen Show off Rinse Cleaner

Méret

A Show Off az elkötelezett kutya kiállítók és professzionális kutyakozmetikusok számára speciálisan kifejlesztett termék. A Show Off az igazi megoldás minden olyan szükséghelyzetben, amikor kevés idő áll rendelkezésre stresszes helyzetben a kutya felvezetése előtt, vagy ha fürdetések között válik szükségessé szőrtisztítás, illetve amikor a kedvence nem fürdethető meg bizonyos körülmények miatt (pl. sebészeti beavatkozás után). Ugyancsak a legjobb választás a mindennapos ápolásban, amikor sáros, földdel szennyezett lábakat, esetleg széklettel szennyezett szőrfelületeket kell tisztítani.

A Show Off működése technológiai újításon alapul, spray formájában visszük fel a szőrzetre, ahonnan nem mossuk ki. Gyengéden és rendkívül effektíven tisztít! A Show Off' complex formula perceken belül újra tisztává varázsolja a szőrköntöst, egyidejűleg eltávolítja a legmakacsabb szennyeződéseket is a felületről (föld, sár, székletnyomok stb.) és ragyogóvá teszi azt az eredeti színek azonnali megújításával. Alkalmazását követően tökéletessé teszi a szőrzet szerkezetét, volument és fényt ad a kültakarónak. Mindezt néhány perc leforgása alatt! Valamennyi színt gazdaggá, intenzívvé teszi, ráadásul az elképzelhető legfehérebb színt kölcsönzi a fehér felületeknek roncsoló kémiai anyagok használata nélkül! Nem fogsz hinni a szemednek! Amint felviszed a spray-t a szőrzetre, azonnal tudni fogod, hogy a Show Off minden elképzelhető szempontból kivételes. Permetezd a szőrzetre, töröld le és már mehetsz is a ringbe! A mindennapos helyzetekben való használata mellett minden kiállításon bekövetkező kozmetikai „vészhelyzetben” a legjobb és azonnali megoldás!

 Használat előtt rázza fel, majd fújja a tisztítandó felületre. Törölje le alaposan és szárítsa meg. (Nem feltétlen kell szárítani, a liquiddel mostt szőr magától is hamar szárad.)