Chris Christensen Ice on Ice Detangling Shampoo

A professzionális csomó mentesítő!

Méret

  • Termékleírás
  • Leírás

Csomómentesíti és simává teszi a szőrzetet! Varázsold újjá a matt, sérült, strapált szőrzetet Chris Christensen Ice on IceTM-mel!

Csomómentesítő Shampon! Marokkói Argánfa olaj tartalma által az Ice on IceTM Detangling Shampoo a mély rétegeitől kiindulva táplálja a  száraz, töredezett, elhasznált szőrzetet átalakítva azt selymes, sima, fényes szőrköntössé. Az Ice on IceTM Detangling Shampoo megerősíti a fellazult tincseket, és segíti a csomók szőrveszteség nélküli kifésülését!

Az Ice on IceTM Detangling Shampoo mélyen penetrál a szőrtincsek belsejébe, mélytisztító hatást fejt ki és egyúttal regenerálja a megviselt, sérült szőrzetet. A legrendezetlenebb szőrzetet is csomómentessé varázsolja! Idális száraz, sérült, lestrapált szőrzetre! Az Ice on IceTM Detangling Shampoo legjobb hatását az Ice on IceTM Detangling Conditioner együttes használatával fejti ki!

Benedvesített szőrre vigye fel, és alaposan mossa át vele a kutyát. Öblítse le, majd használja az Ice on Ice Detangling kondicionálót a könnyű kifésülés érdekében.