Chris Christensen Clean Start Clarifying Shampoo

Mélytisztító sampon erősen szennyezett vagy színezés előtt álló szőrre.

Méret

  • Termékleírás
  • Leírás

A Clean Start Clarifying sampon révén a szőrzetben levő zsírok, olajok, szőrszálakra tapadt szennyező anyagok és egyéb más, a szőrzetre kedvezőtlen hatással bíró kozmetikumok nyomai is könnyen eltávolíthatók. A szokásosan alkalmazott samponoktól különbözik, mivel savas alkotórészt tartalmaz, aminek a segítségével a szőrzetet alaposan átjárja, és a szennyeződéseket könnyedén eltávolítja. Használható hetente, vagy havonta egyszer, a kutya szőrzetének állapotától függően. Pro-vitaminnal dúsított termék, miáltal a mélytisztítást a szőrzetet borító védőréteg eltávolítása nélkül lehet elvégezni. A termék a szőrzetet kiválóan tisztítja. Valamennyi szőrtípus esetében használható, hatására a szőrzet friss és egészséges kinézetet nyer. A Clean Start Clarifying sampon alkalmazásával megelőzhetők a szőrzet természetes fényét, egészséges megjelenését befolyásoló problémák.

Alkalmazás: A szőrt langyos vízzel alaposan nedvesítsük be, majd a sampont közvetlenül öntsük a szőrre és gondosan dörzsöljük be habzásig. Alapos kézmeleg vízzel történő öblítés után, ha szükséges, ismételjük meg a műveletet. Az ismételt alapos öblítést követően javasoljuk a Chris Christensen termékek közül a szőrtípusnak megfelelő további ápolószer(ek) használatát a kívánt eredmény elérése érdekében.

Kerülni kell a termék szembe, hallójáratba vagy orrjáratba való kerülését. Sérült bőrön nem alkalmazható! A termék csak előírás szerint, külsőleg alkalmazható. Ha szembe jut, azonnal bő vízzel le kell mosni.

Felhasználható eredeti csomagolásban tárolva a gyártástól számított 2 évig.

30°C alatt, száraz helyen tárolandó.

MAXIMUM higítási arány 16:1, a legjobb hatást akkor éri el, minnél kisebb a higítási arány.