Black on Black Shampoo

Fekete színkiemelő sampon

Méret

  • Termékleírás
  • Leírás

A termék alkalmazása kiállítási kutyák ápolására és professzionális felhasználók (kutyakozmetikusok) részére javasolt.

Hogy működik a Black on Black ?

A termék alkalmazása kiállítási kutyák ápolására és professzionális felhasználók (kutyakozmetikusok) részére javasolt.

A BLACK ON BLACK Revitalizáló sampon optikailag erősíti a szőr színét, csillogóvá teszi és revitalizálja azt. Alkalmazása kifejezetten a sötét barnától a feketéig terjedő színű kutyáknak javasolt, illetve olyan esetben, mikor a szőrszín intenzitás növelése, mélyítése a cél pl.: a kék, a kék merle illetve a só és bors szín esetében.

A sampon visszaállítja az intenzív fekete szőrszínt abban az esetben, amikor az élénk színt az erős napsugárzás kiszívja, károsítja (pl. vöröses elszíneződés alakul ki).

A BLACK ON BLACK Revitalizáló sampon alaposan és mélyen tisztít anélkül, hogy a szőrzetet károsítaná. Hatékonyan, de gyengéden távolítja el a faggyút és a zsíros lerakódásokat, valamint a szennyeződéseket és a levált, elhalt hámsejteket is.

Erős, maró hatású kémiai anyagokat nem tartalmaz.

Alkalmazás: A szőrt langyos vízzel alaposan nedvesítsük be, majd a sampont közvetlenül öntsük a szőrre (nem hígítható!), és gondosan dörzsöljük be habzásig. Hagyjuk a szőrön 5-10 percig, majd alapos, kézmeleg vízzel történő öblítés után az optimális hatás elérése érdekében ismételjük meg a műveletet. Ezt követően újra alaposan öblítsük le a bundát.

Első használat előtt, mint a kozmetikai termékeknél általában, ezt a sampont is előzetesen meg kell vizsgálni, hogy nem érzékeny-e a kutya a termék valamelyik összetevőjére.

Nem alkalmazható a termék bármely összetevőjével szembeni ismert túlérzékenység esetén.

Kerülni kell a termék szembe, hallójáratba vagy orrjáratba való kerülését. Sérült bőrön nem alkalmazható! A termék csak előírás szerint, külsőleg alkalmazható. Ha szembe jut, azonnal bő vízzel le kell mosni.

Felhasználható eredeti csomagolásban tárolva a gyártástól számított 2 évig.

A Black On Black használata során a cél a kivörösödött árnyalatok eltávolítása. Nem akarunk szőrfestékeket alkalmazni, amely a szőr felszínén elhelyezkedve fénytelenné teszi a szőrzetet és megváltoztatja a szőrzet tapintását is. Ehelyett a fekete színt zöld pigment bejuttatásával állítjuk helyre! A vöröses elszíneződés oka fekete színű kutyáknál, hogy a szőrszál felső rétegeiben fekete, mélyebb rétegeiben pedig vöröses árnyalatú pigmentszemcsék helyezkednek el. Amikor a külső réteg a nap vagy egyéb külső tényezők hatására kifakul, a vörös pigmentrészecskék kerülnek a felszínre. A vörös szín komplementer színe pedig a zöld, amely együttesen fekete színt eredményez (hasonlóan a zöld üvegbe töltött vörösborhoz, mely feketének látszik az üvegben). A Chris Christensen Systems Black On Black's sajátos kis molekulasúlyú pigmentszemcséi olyan kicsinyek, hogy képesek annak természetes hézagain behatolni a szőrszál belsejébe anélkül, hogy ehhez bármilyen agresszív kémiai anyagot kelljen használni! Zöld pigmentrészecskék szőrszál belsejébe juttatásával semlegesítjük a vörös színt! A zöld pigmentrészecskék szőrszálba való juttatása visszaadja a kutya korábbi ragyogó, mélyfekete színét. Nem beszélve arról, hogy a szőrszál külső szarurétegének épen hagyása olyan optikai hatást kelt, mint egy ragyogó üvegfelszín, visszatükrözi és intenzívebbé teszi az alatta lévő szín ragyogását! 

TULAJDONSÁGOK:
#1 Rendkívüli mélytisztító hatás és színbeültetési system egyetlen felvitellel.

ELŐNYÖK:
#1 Pigment szemcse beültetési system. Kis molekulasúlyú pigmentrészecskék kifejlesztése, melyek agresszív kémiai anyagok felvitele nélkül is képesek a szőrszál belsejébe jutni.
#2 Semlegesíti az elszíneződött foltokat, amelyeket a felületi tisztítószerek nem tudnak eltávolítani, valamint a kívánatos színt biztosító pigmentrészecskéket juttat a szőrszál belsejébe.

 #3 Nem hagy nyomot a szőrszálak felszínén, ezáltal lehetővé teszi, hogy a természetes fény különleges, természetes ragyogást biztosítson a szőrköntösön.

TOVÁBBI KIVÉTELES TULAJDONSÁGOK:
#1 Nem hagy nyomot a kézen, eszközökön, hatása 4 héten át tart.
#2 Kiegyenlített összetevői elősegítik a szőrszál felszínének záródását és regenerálja azt, ezzel elmélyítve a szín tónusát és természetes ragyogását.

A Black On Black fekete valamint sötét túnusú, többszínű kutyák számára ajánlott a mahagónitól a sötét csíkosig illetve sötét barnáig. Nem színezi el a mahagóni és sötét cserszínű jegyeket. Amennyiben trikolor szőrzet színterápiáját végezzük, használjunk először a fehér területekre White on White-t, ezt követően Black on Black-et a fekete területekre. Ezzel a módszerrel az esetlegesen véletlenül a fehér területre kerülő Black on Black nem színezi el az előzetesen már White on White-tal kezelt fehér területet!

Javaslat színvariációk kezeléséhez:

MAHAGÓNI ÁRNYALATOKHOZ: keverjünk 1 rész Black On Blacket 1 rész Red on Reddel és 1 rész Gold on Golddal.

MÉLY MAHAGÓNI ÁRNYALATOKHOZ: 2 rész Black on Black, 1 rész Red on Red, 1 rész Gold on Gold.

ARANY MAHAGÓNI ÁRNYALATOKHOZ: 2 rész Black on Black, 2 rész Red on Red, 1 rész Gold on Gold.