Chris Christensen Spectrum Ten Hypro Pac

Mélyhidratáló pakolás

Méret

  • Termékleírás
  • Leírás

A SPECTRUM 10 HYPRO PAC Szőrpakolás gondoskodik a száraz, töredezett, sérült szőrzet tökéletes ápolásáról. A pakolás mélyrehatóan ápolja, erősíti a szőrzetet, valamint védi a hőség okozta károsodástól és töredezettségtől. Biztosítja a szőrzet megfelelő nedvességtartalmát és könnyebb kezelhetőségét, fényes és könnyen fésülhető bundát biztosít. Rendszeres használata révén vibráló, élénk, gazdagon csillogó lesz a szőrzet. A tökéletes eredmény elérése érdekében ajánlott a Chris Christensen Spectrum 10 sampon használata a szőrpakolás felvitele előtt.

Alkalmazás: A szőrt a Spectrum 10 Chris Christensen samponnal alaposan mossuk meg a terméktájékoztatóban leírtaknak megfelelően, majd dörgöljük át az állat bundáját törölközővel minél szárazabbra, de maradjon kissé nedves a szőrzet. A szőrzet hosszától és sűrűségétől függő mennyiségben adagoljuk a terméket úgy, hogy a szőr közepe tájától a szőrvégek felé bedolgozzuk az állat bundájába. A tökéletes eloszlatás érdekében alaposan keféljük át a szőrzetet, hogy a tápláló pakolás mindenhová eljusson. Hagyjuk a szőrön hatni a terméket kb. 5 percig, majd alaposan öblítsük ki az állat bundájából.

Nem alkalmazható a termék bármely összetevőjével szembeni ismert túlérzékenység esetén.

Kerülni kell a termék szembe, hallójáratba vagy orrjáratba való kerülését. Sérült bőrön nem alkalmazható! A termék csak előírás szerint, külsőleg alkalmazható. Ha szembe jut, azonnal bő vízzel ki kell mosni.

Felhasználható eredeti csomagolásban tárolva a gyártástól számított 2 évig.

Tegyél egy csepp Hypro Pacot a filcesedett területre és durvafogű fésűvel fésüld ki a csomót!