Chris Christensen Spectrum One Conditioner

Szőrdúsító kondicionáló balzsam speciálisan  kettős -és szálkásszörű fajták részére! Kifejezett dúsító hatás érhető el szálkás- és drótszőrű, illetve durva tapi

Méret

  • Termékleírás
  • Leírás

A SPECTRUM ONE Balzsam nem csak a szőrszálak felszínén hat, hidratálja a durvább, merevebb szőrt és fenntartja a szőr belsejének nedvességtartalmát. A termék elősegíti a durvább, kissé hullámos szőrű állatoknál a szőr struktúrájának megőrzését. Használata után a bunda fényesen csillogó lesz, érezhetővé válik a szőrzet hullámos karaktere, miközben a szőrszálak belsejét és  külső rétegét érintő hidratálásnak köszönhetően a bunda könnyebben kezelhetővé válik.

A termékben levő almaecet segíti a szőrszálak külső rétegébe a nedvesség beépülését, csökkenti a szárításhoz szükséges időtartamot és rövidebb idő alatt jutunk el a kívánt eredményig. Ápol és hidratál még a legdurvább szőrtípusok esetében is anélkül, hogy a szőrzet jellemző textúráját, tömegét és tömöttségét elveszítené. Különösen ajánlott a szőrzet alakítására a száraz, merevebb szőrrel rendelkező fajták esetében.

Alkalmazás: A Spectrum One Balzsamot közvetlenül a nedves, tiszta szőrzetre vigyük fel (hígítható maximum 8:1 arányban). A szőrzetbe alaposan masszírozzuk be, majd öblítsük ki. Ez után a kívánt formára alakíthatjuk a szőrzetet.

Próbálja ki a Chris Christensen Systemet:

  1. lépcső: Fürdetés Spectrum One Samponnal
  2. lépcső: Fürdetés Spectrum One Szőrtömeg építő samponnal
  3. lépcső: Spectrum One Balzsam használata

Kerülni kell a termék szembe, hallójáratba vagy orrjáratba való kerülését. Sérült bőrön nem alkalmazható! A termék csak előírás szerint, külsőleg alkalmazható. Ha szembe jut, azonnal bő vízzel ki kell mosni.

Felhasználható eredeti csomagolásban tárolva a gyártástól számított 2 évig.

30°C alatt, száraz helyen tárolandó.