Chris Christensen Silk Spirit Liquid Protein

Méret

A Silk Spirits folyékony protein töredezett és igénybe vett szőrzet és bőr ápolására alkalmas. A folyékony selyem protein és a panthenol, lágy és selymes texturát ad, a szőrzet tömegét hatásosan növeli, és csodálatos csillogást biztosít. Hosszantartó fényt és könnyű kezelhetőséget érhetünk el használatával, miközben lágyítja a szőrszálak külső rétegét, ezáltal az összegöndörödött szőrzetet kisimítja, lágyítja és bevonja a sérült szőrvégeket, anélkül, hogy ragadóssá, nedves kinézetűvé változtatná a szőrt. Gátolja a szőrzet statikus feltöltődését, összecsomósodását, amit a száraz időjárási viszonyok idéznek elő. Helyreállítja a tompa fényű, száraz szőrzet életteli állapotát, hogy puha és selymes tapintású legyen, növeli a szőrtömeget annak elnehezítése nélkül. A SILK SPIRITS folyékony protein természetes selyem protein rostokkal állítja helyre a szőrzet megfelelő nedvességtartalmát.

Alkalmazás: Mossuk meg a bundát az általában használt Chris Christensen samponnal és balzsammal. Ezt követően öntsünk kis mennyiségű SILK SPIRITS folyékony proteint az egyik tenyerünkbe, majd a két kezünket összedörzsölve oszlassuk el a folyadékot és így, két kézzel masszírozzuk bele az állat szőrzetébe, a bőrt is érintve. Száraz és nedves szőrön egyaránt alkalmazható. Fésüljük, vagy keféljük át alaposan az állat bundáját, hogy a szőrvégeket is biztosan elérje a szétoszlatott ápolószer. Ezután a szokásos módon folytassuk a szőrzet ápolását.

Nem alkalmazható a termék bármely összetevőjével szembeni ismert túlérzékenység esetén.

Kerülni kell a termék szembe, hallójáratba vagy orrjáratba való kerülését. Sérült bőrön nem alkalmazható! A termék csak előírás szerint, külsőleg alkalmazható. Ha szembe jut, azonnal bő vízzel ki kell mosni.

Felhasználható eredeti csomagolásban tárolva a gyártástól számított 2 évig.

30°C alatt, száraz helyen tárolandó.

0, 236 l-es pattintó kupakos HDPE flakonban

Gyermekek elől elzárva tartandó!

Kizárólag állatápolási célra!

A fel nem használt terméket, valamint a keletkező hulladékokat a helyi követelményeknek megfelelően kell megsemmisíteni