Chris Christensen Ice on Ice Detangling Conditioner

Professzionális csomómentesítő Marokkói Argánolajjal.

Méret

  • Termékleírás
  • Leírás

Hosszútávú selymességet kölcsönöz!

Alakítsunk ki luxus hatást, fényesen tükröző szőrfelülettel az Ice on IceTM Detangling Conditioner-rel! Patikai pontossággal kiszámított és válogatott összetevői, hidratáló Marokkói Argánfa Olaj tartalma a nemezek, szőrcsomók elleni küzdelemben nélkülözhetetlenné teszi. Használata partnerünkké teszi a hosszan tartó sima, fényteli, egészséges szőrzet kialakításában. Professzionális összetétele biztosítja, hogy mélyen a szőrzetbe jut, helyreállítja annak természetes hidratáltságát. Belülről táplálja a szőrszálakat, aminek köszönhetően a csomók, szőrnemezek belülről kifelé haladva szüntethetők meg a szőrveszteség minimalizálásával.

Már EGYETLEN használata után is ragyogó, sima, káprázatos szőrköntösssé varázsolja a matt, töredezett, száraz, sérült szőrzetet.

Előzd meg a szőrzet jövőbeni sérülését, és használd a kedvenced szőrkezelésében az Ice on IceTM Detangling Conditionert együtt az Ice on IceTM Detangling Shampoo-val!

Vigye fel a megtisztított nedves szőrre, és egyenletesen oszlassa el. Hagyja hatni a kondicionálót 5 percig, majd meleg vízzel öblítse ki.