Innogroom Detangling Lotion

Bontó Spray professzionális felhasználók részére

Méret

  • Termékleírás
  • Leírás

Bontó Spray professzionális felhasználók részére

Javallat: A csomósodásgátló lotion természetes hatóanyagainak köszönhetően fokozza az antisztatikus elválasztó tulajdonságokat és megkönnyíti a szőr tisztítását, valamint puhaságot és fényességet kölcsönöz a szőrzetnek. Megkönnyíti a csomók eltávolítását és a fésülést. Valamennyi szőrtípusra alkalmazható.

Összetevők: víz, jojoba magolaj*, avocado olaj*, mandulamag olaj*, mangóvaj, szezám mag olaj*, glicerin, poliszorbát-20, guar- hidroxi- propiltrimóniumklorid, gliceril monooleát, xantángumi, Hidrolizált keratin, benzil alkohol, kapril-glikol, benzoesav, parfüm.

*organikus farmról származó összetevők

SLS és Parabén mentes!

Alkalmazás:

Nagy csomók bontására használja nedvesen fürdetés után szárítás közben. Nedvesítse vele át a csomós részt, és fésülje ki.

Ellenjavallatok: Nem alkalmazható az összetevőkkel szembeni ismert túlérzékenység esetén.

Figyelmeztetések: Kerülni kell a termék szembe, hallójáratba vagy orrjáratba kerülését. Sérült bőrön nem alkalmazható! A termék csak előírás szerint, külsőleg alkalmazható. Amennyiben szembe kerül, bő vízzel azonnal ki kell mosni.

Felhasználható eredeti csomagolásban tárolva a gyártástól számított 2 évig.

30 °C alatt, száraz helyen tartandó.

250 ML, pattintó kupakos HDPE flakonban

Gyermekek elől elzárva tartandó! Kizárólag állategészségügyi vagy állatápolási célra!

A fel nem használt terméket, valamint a keletkező hulladékokat a helyi követelményeknek megfelelően kell megsemmisíteni.

Forgalmazó: Innoreal Kft., 1141 Budapest, Szugló u. 82.