Chris Christensen Thick n Thicker Gel

A hatalmas dús szőrért! Megnöveli a szőrszál átmérőjét!

Méret

  • Termékleírás
  • Leírás

Chris Christensen Systems Thick N Thicker Volumizing Gel lehetőséget biztosít a formázás és végleges szőrkialakítás teljes kontrolljára.
Könnyű a formázás és újraformázás anélkül, hogy a szőrzet összeállna, vagy ellenkezőleg „pelyhesedne”. Nem tartalmaz lakkot és könnyen kimosható már az első samponozáskor. Használatakor a szőrzet rugalmas és nem ragacsos , tapintásra és ránézésre teljesen természetes hatást kelt.
Azonnali tömegnövelő hatást eredményez, dúsabbá teszi, megemeli a szőrzetet annak szerkezetét belülről kifelé építve úgy, hogy ténylegesen megnöveli a szőrszál átmérőjét!

Volumennövelő hatása a szőrszálak tövétől indulva azoknak a csúcsáig tart. Ez a kristálytiszta tömegnövelő gél lehetővé teszi a szőr természetes fényét megjelenni a szőrzet teljes ragyogásában…. briliáns hatás!
Ideális vele dolgozni: gyorsan szárad, ugyanakkor könnyen formázhatóvá teszi a szőrzetet, lehetőséget biztosítva az esetlegesen nem kívánatos hullámok kiegyenesítésére.

Full, óriási volumenű szőrzet eléréséhez: Vigye fel fésüvel vagy kefével egyenletesen a szőrre, egészen a szőr gyökeréig. A szőrnövekedéssel ellentétesen fésülve szárítsa szárazra. Miután teljesen megszáradt, formázható a kívánt formára.