Chris Christensen Thick n Thicker Bodifier Texturizer Spray

A legendás tömegnövelő spray

Méret

  • Termékleírás
  • Leírás

Thick N Thicker Texturizing Bodifier

Chris Christensen Systems Thick N Thicker aerosol  system tökéletesen egyenletes felvitelt biztosít a szőrzetre. Ködfelhő-szerű, teljesen súlytalan pára formájában, egyenletesen permetezhetjük a szőrzetre, használatával MEGFELEZVE a szőrfelkészítés idejét!

Azonnali tömegnövelő hatást eredményez, dúsabbá teszi, megemeli a szőrzetet annak szerkezetét belülről kifelé építve úgy, hogy ténylegesen megnöveli a szőrszál átmérőjét! Volumennövelő hatása a szőrszálak tövétől indulva azoknak a csúcsáig tart. Ez a  kristálytiszta tömegnövelő spray lehetővé teszi a szőr természetes fényét megjelenni a szőrzet teljes ragyogásában….  briliáns hatás. Ideális vele dolgozni: gyorsan szárad, ugyanakkor könnyen formázhatóvá teszi a szőrzetet lehetőséget biztosítva az esetlegesen nem kívánatos hullámok kiegyenesítésére.

Könnyű a formázás és újraformázás anélkül, hogy a szőrzet összeállna vagy ellenkezőleg, „pelyhesedne”. Nem tartalmaz lakkot és könnyen kimosható már az első samponozáskor. Használatakor a szőrzet rugalmas és nem ragacsos , tapintásra és ránézésre teljesen természetes hatást kelt.