Alkoholos felületfertőtlenítő

Alkoholos felület és eszközfertőtlenítő

Méret

  • Termékleírás
  • Leírás

ICP-118 Alkoholos felületfertőtlenítő

Fertőtlenítőszer

Élelmiszeriparba, éttermeknek, boltok számára a háttérhigiéniába

Nem kell leöblíteni!

Baktérium- és gombaölő hatású

Hatásidő: 5 perc

Felhasználásra előkészítve, ne hígítsa

 

Az ICP-118 Alkoholos felületfertőtlenítő használhatja élelmiszeriparban, vendéglátásban, illetve boltok háttérhigiéniájához minden olyan felületen, ahol fontos, hogy a fertőtlenítés után ne kelljen öblíteni a felületet. A fertőtlenítőszer nap közbeni, időszakos fertőtlenítésre alkalmazható, nagytakarításnál vagy erősebb szennyeződések esetében előfordulhat, hogy a felületet meg kell tisztítani egy HACCP-be illeszthető zsíroldóval az idevonatkozó előírások szerint. Fertőtlenítő hatás: baktericid, fungicid. 

Használati utasítás

Permetezzük az ICP-118 Alkoholos fertőtlenítőszert hígítatlanul kb. 30 cm távolságról az adott felületre, eszközre, - esetleg egy száraz kifertőtlenített ruhát nedvesítsen meg vagy papírtörlővel törölje át a felületet - majd hagyja megszáradni. Mindig várja meg, hogy a fertőtlenítőszer teljesen elpárologjon. Öblítés nem szükséges, a termék maradék nélkül elpárolog. Hatásidő 5 perc.

 A készítmény elpárolgás után toxikológiai szempontból nem jelent veszélyt. Elektromos készülékeket fertőtlenítés előtt feszültségmentesíteni kell! Meleg felületen a vegyszer használata tilos! Kizárólag foglalkozásszerű felhasználásra!

Összetétel

Összetevők a 648/2004/EK irányelv szerint: izopropil-alkohol vizes oldata. 

Kiszerelés

750 ml

Tárolás

Napfénytől védett, száraz helyen, +5 és +40 ⁰C között!