Chris Christensen Spectrum One Substance Builder

Méret

A SPECTRUM ONE Szőrtömeg Építő  fokozza a szőrszálak tömörségét, a sérült szőrszálakat regenerálja, miközben a szőrzet szerkezetét és tömegét kiemeli. A lelapult, élettelen szőrzetet dússá, lazává és teltté varázsolja úgy, hogy közben biztosítja a megfelelő kezelhetőséget. A sampon használata révén a kifogástalan ollózás könnyen elvégezhető. A masszívabb terrier szőrzet szerkezetét a sampon kiemeli, lesimítja, tömöttebb és élettel teli lesz a szőrzet. Más fajtáknál, mint az uszkárok, bichonok, Bedlington terrierek és a vastagabb aljszőrzettel és fedőszőrzettel rendelkező fajták, melyek szőre túl lágy, a Builder hatására jobb tartásúvá válik a szőrzet.

Megörzi a szőr természetes textúráját, mégis akár 400%-os volumennövelő hatást bíztosít a molekuláris proteintartalmával, melytől a szőrszál megdagad.

A szőrnek tartást ad,  lenyűgöző volument  ad bármelyik szőrtípusban. Pótolja az elvesztett fehérjéket és hihetetlen volumennövelő hatását úgy éri el, hogy nagy mennyiségű alacsony molekula súlyú fehérjét juttat be a szőrszál belsejébe.

A magas fehérjekoncentráció következtében jelentős mennyiségű természetes folyadék vándorol a szőrszál belsejébe, jelentősen megnövelve annak saját átmérőjét! A sűrű hab könnyű felvitelt biztosít a teljes szőrköntösre.

A leírtak alapján TERMÉSZETESEN, BELÜLRŐL volumenizál, egyúttal helyreállítva a szőrzet eredeti struktúráját, belülről hidratálva és kondicionálva azt! Megerősíti a meggyengült szőrzetet és helyreállítja a töredezett szőrvégeket!

Alkalmazás: A benedvesített szőrzetet először a Spectrum One mossuk meg, a termékismertetőben leírtaknak megfelelően, majd alapos öblítés után a Spectrum One Szőrtömeg  vigyük fel közvetlenül a szőrzetre. Gondosan masszírozzuk be, majd alaposan öblítsük ki kézmeleg vízzel. A szőrápolást a Spectrum One Balzsam használatával fejezzük be, a termékismertetőben leírtaknak megfelelően.

Nem alkalmazható a termék bármely összetevőjével szembeni ismert túlérzékenység esetén.

Kerülni kell a termék szembe, hallójáratba vagy orrjáratba való kerülését. Sérült bőrön nem alkalmazható! A termék csak előírás szerint, külsőleg alkalmazható. Ha szembe jut, azonnal bő vízzel ki kell mosni.

Felhasználható eredeti csomagolásban tárolva a gyártástól számított 2 évig.

30°C alatt, száraz helyen tárolandó.