Chris Christensen Red on Red Shampoo

Méret

Hogyan működik a Red On Red?

Rendkívüli mélytisztító és egyidejű színstabilizáló hatás jellemzi.

A Red On Red alkalmazásával a fajtára jellemző természetes színspektrum hosszú ideig való megtartását és dúsítását biztosítjuk, mivel összetevői között számos vörös szín pigment található. Különös figyelmet igényel a Red On Red használata többszínű fajták esetében. Ezekben az esetekben a szőrszínnek legalább olyan sötétnek, vagy sötétebbnek kell lenni, mint a termék színének. A Red On Red keverhető más Chris Christensen Systems színterápiás készítménnyel a kívánt színhatás elérése érdekében. Néhány példa:

MAHAGÓNI ÁRNYALATOKHOZ: keverjünk 1 rész Black On Blacket 1 rész Red on Reddel és 1 rész Gold on Golddal.

MÉLY MAHAGÓNI ÁRNYALATOKHOZ: 2 rész Black on Black, 1 rész Red on Red, 1 rész Gold on Gold.

ARANY MAHAGÓNI ÁRNYALATOKHOZ: 2 rész Black on Black, 2 rész Red on Red, 1 rész Gold on Gold.

HASZNÁLATÁVAL AZ ALÁBBI KEDVEZŐ HATÁSOK BIZTOSÍTOTTAK:

  1. Színstabilizáló hatás. Kis molekulasúlyú pigmentrészecskéket tartalmaz, melyek átjutnak a szőrszál külső rétegén, és annak belsejébe jutnak anélkül, hogy az áthatolást agresszív kémiai szerekkel kéne segíteni!
  2. Közömbösíti azokat az elszíneződést okozó külső szennyeződéseket, melyeket a tisztítás nem tud eltávolítani, és tartósan rögzíti a kívánt színárnyalatot.
  3. Nem a szőrszál felszínét színezi. Ezen tulajdonsága biztosítja a természetes fény áthatolását a szőrszál felszínén, ezzel fokozva a természetes ragyogást és színmélységet.
  4. Hatása 4 héten át tart. Nem hagy nyomot sem a bőrfelszínen, sem a használt eszközökön.
  5. Gondosan kiszámított savtartalma zárja a szőrszál felszínét, ezzel fokozva a színtónust és a természetes ragyogó hatást.

A kutyák és macskák számára létrehozott színhelyreállító kezelést „Canine/Feline Color Revitalizing Treatment” a vörös és mahagóni ( a sötét mahagónitól az aranyló mahagóniig terjedő színskálán) színű szőrzet számára fejlesztettük ki.

A RED ON RED KÉSZÍTMÉNYT OLYAN SZŐR KEZELÉSÉRE HASZNÁLJA, MELYNEK SZÍNE LEGALÁBB OLYAN SÖTÉT (vagy sötétebb) MINT A TERMÉK SZÍNE. NE HASZNÁLJA OLYAN SZŐRZETRE, MELYBE FEHÉR VAGY A TERMÉKNÉL VILÁGOSABB SZŐRSZÁLAK KEVEREDNEK ! JAVASOLT KIS,   NEM LÁTHATÓ TERÜLETEN PRÓBA VÉGZÉSE A VÉGLEGES HASZNÁLAT ELŐTT!

Szokásos keverési arányok különböző színárnyalatokhoz

MAHAGÓNI ÁRNYALATOK : 1 rész Black on Black, 1 rész Red on Red, 1 rész Gold on Gold

SÖTÉT MAHAGÓNI ÁRNYALATOK: 2 rész Black on Black, 1 rész Red on Red, 1 rész Gold on Gold.

ARANY MAHAGÓNI ÁRNYALATOKHOZ: 2 rész Black on Black, 2 rész Red on Red, 1 rész Gold on Gold.

A Red on Red gazdagabbá teszi a szőrzet vörös tónusát.

A Red on Red Shampoo kezelés fokozza a vörös és mahagóni árnyalatokat. Keverje más Chris Christensen színkorrekciós shamponokkal az elérni kívánt ideális színhatás elérésére. Ne használja olyan szőrzetre, amely a terméknél világosabb színű vagy fehérrel kevert.