Nagy kiszerelésű tápok

ARION BREEDER Giant 25/14

ARION BREEDER Giant 25/14

Óriástestű felnőtt kutyák számára
  • Méret: Nagytestű
  • Típus: Csirke
  • Életkor: Felnőtt
  • Ajánljuk: Kutyáknak

Nem rendelhető

11 536 Ft

Termékismertető

Az óriás testű kutyák csoportjába tartozó egyedek kifejlett kori testtömege meghaladja a 45 kg-t. Ez a hatalmas testsúly óriási megterhelést jelent a mozgásszervekre és a szív- és érrendszerre is. 

Tekintetbe véve a testméretükből adódó hátrányaikat, az óriás testű kutyák élelmezésére nagyon oda kell figyelni. Az elválasztás után ARION BREEDER Starterrel kezdhetjük meg az átállást a kölyöktápra. Ezek a kutyafajták 24 hónap alatt érik el a teljes testméretüket, ez alatt az időszak alatt ARION BREEDER Large Breed Puppy táppal ajánlatos etetni őket. 2 éves kor után kezdhetjük az ARION BREEDER Giant adagolását, amelyet a kutya 6 éves koráig folytathatunk (utána váltsunk ARION PREMIUM Seniorra).

A csontok masszívságát és rugalmasságát a kalcium megfelelő adagolásával lehet elérni, amely az ARION BREEDER Giant táp egyik legfőbb jellemzője.

A nagy mennyiségű táp fogyasztásával nem jár kellemetlenség, mert a tápanyagai könnyen emészthetőek, a rendkívül jó felszívódási hatékonyságnak köszönhetően a bélsár kis mennyiségű lesz, továbbá nem okoz felfúvódást.

A lecitin elősegíti a zsiradékok megemésztését, gondoskodik a jó életfolyamatokkal rendelkező és egészséges új sejtek létrejöttéről, a szív- és érrendszer egészségéről, a gyomor nyálkahártyájának védelméről. 

  • Kalcium és foszfor

Magasabb kalcium és foszfor szint az erős csontokért és egészséges fogakért

  • Lecitin

Lecitin, mint emulgeáló a zsírtartalom könnyebb emésztéséért

  • Könnyű emésztés

Az összetevők magas minősége növeli az emészthetőséget és csökkenti az ürüléket, felfújódást

Termékjellemző

Csirkehús, rizs, búza, kukorica, állati eredetű zsír, hidrolizált csirke fehérje,  cukorrépapép, szárított egésztojás, finomított halolaj, sörélesztő, lecitin

Testsúly

Napi adagolás

30-40 kg

300-380gr

40-60kg

380-500gr

60-80kg

500-750gr