Chris Christensen Samponok

Chris Christensen Show Off liquid

Chris Christensen Show Off liquid

Előrendelés

1 340 Ft-tól
  • 0,473 liter/16 FL.OZ
  • 3,78 liter / 128 FL.OZ
  • 2oz-60ml

Termékismertető

Show Off...

 

A Show Off az elkötelezett kutya kiállítók és professzionális kutyakozmetikusok számára speciálisan kifejlesztett termék. A Show Off az igazi megoldás minden olyan szükséghelyzetben, amikor kevés idő áll rendelkezésre stresszes helyzetben a kutya felvezetése előtt, ugyancsak amikor fürdetések között válik szükségessé szőrtisztítás, vagy amikor a kedvence nem fürdethető meg bizonyos körülmények miatt (pl. sebészeti beavatkozás után). Ugyancsak a legjobb választás a mindennapos ápolásban, amikor sáros, földdel szennyezett lábakat, esetleg széklettel szennyezett szőrfelületeket kell tisztítani.

A Show Off működése technológiai újításon alapul és spray formájában visszük fel a szőrzetre, ahonnan nem mossuk ki. Gyengéden és rendkívül effektíven tisztít! A Show Off's complex formula perceken belül újra tisztává varázsolja a szőrköntöst, , egyidejűleg eltávolítja a legmakacsabb szennyeződéseket is a felületről (föld, sár, székletnyomok stb.) és ragyogóvá teszi azt az eredeti színek azonnali megújításával.. Alkalmazását követően tökéletessé teszi a szőrzet szerkezetét, volument és fényt ad a kültakarónak. Mindezt néhány perc leforgása alatt! Valamennyi színt gazdaggá, intenzívvé teszi, ráadásul az elképzelhető legfehérebb színt kölcsönzi a fehér felületeknek roncsoló kémiai anyagok használata nélkül! Nem fogsz hinni a szemednek! Amint felviszed a spray-t a szőrzetre, azonnal tudni fogod, hogy a Show Off minden elképzelhető szempontból kivételes. Permetezd a szőrzetre, töröld le és már mehetsz is a ringbe! A mindennapos helyzetekben való használata mellett minden kiállításon bekövetkező kozmetikai „vészhelyzetben” a legjobb és azonnali megoldás!

 Használat elött rázza fel,majd fújja a tisztítandó felületre.Törölje le alaposan,és szárítsa meg.Nem feltétlen kell szárítani,a liquiddel mostt szőr,magától is hamar szárad.

Termékjellemző